ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τι λέει η Μενεγάκη για τη φωτογραφία με το κατεβασμένο μαγιό - Πως αντιμετωπίζει τους παπαράτσι!!!

Σάλο προκάλεσε η δημοσίευση στο περιοδικό CIAO και η πολλαπλή αναδημοσίευση στο ίντερνετ της φωτογραφίας της Ελένης Μενεγάκη με το χέρι μέσα από το μισοκατεβασμένο μαγιό.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπισε με ψυχραιμία το θέμα καθώς έχει δει και πιο προκλητικά ή δηκτικά πράγματα να δημοσιεύονται για αυτή.
Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στο περιβάλλον της, η μόνη ένσταση της Μενεγάκη είναι η γενική τακτική του συγκεκριμένου περιοδικού να δημοσιεύει όσα οι άλλοι από τακτ αποφεύγουν αλλά και άλλοι σταρ της εγχώριας σόουμπιζ έχουν ανοικτά θέματα με το εν λόγω περιοδικό.

Ένα θέμα επίσης είναι για το πως κατά καιρούς οι παπαράτσι διακινούν τις φωτογραφίες καθώς η ελληνίδα σταρ τους γνωρίζει σχεδόν όλους ακόμα και με τα μικρά τους ονόματα αλλά όλο και κάποιος καινούργιος της παρακολουθεί.
Μάλιστα στο σπίτι της στα Βόρεια προάστια οι άνδρες της προσωπικής της φρουράς διατηρούν τετράδιο - αρχείο με ονόματα και αριθμούς κυκλοφορίας των παπαράτσι που συνήθως την παρακολουθούν για να αντιλαμβάνονται αν όσοι πηγαινοέρχονται γύρω από το σπίτι είναι φωτογράφοι ή κάποια άλλη απειλή.
Ούτως ή άλλως μια ακόμα ασφαλιστική δικλείδα για την ελληνίδα σταρ είναι να διατηρεί και ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους διευθυντές σχεδόν όλων των περιοδικών που από τα χέρια τους περνάει το δημοσιοποιήσιμο υλικό. Το ελέγχει δηλαδή το θέμα. Αλλά όχι πάντα

Μάλιστα όταν κάποια φίλη της της επισήμανε πως το τελευταίο "ατύχημα" του τηλεοπτικού φακού ήταν ιδιαίτερα κολακευτικό για τους γλουτούς της ελληνίδας σταρ εκείνη αρκέστηκε να χαμογελάσει με νόημα.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: