ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Europa League: ΠΑΟΚ- Bnei Yehuda 4-1 (video)

Όπως αναμενόταν ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα play off του Europa League, καθώς μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα νίκησε και στην Τούμπα την ισραηλινή Bnei Yehuda με 4-1.
O ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και μόλις στο 7′ η Bnei άνοιξε το σκορ με τον Marinkovic που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε. Οι Ισραηλινοί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Γλύκο να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ στο 37′ αποχώρησε ο Κατσικάς λόγω τραυματισμού.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Στο 48′ ο Αθανασιάδης ισοφάρισε και στο 52′ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 50′ η Bnei έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Menashe με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 79′ ο Robert έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 έκανε ο Πέλκας στις καθυστερήσεις και σφράγισε τη νίκη του Δικέφαλου.

Τα γκολ: Αθανασιάδης 48′ 52′, Robert 79′, Πέλκας 90+1 – Marinkovic 7′
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Lino, Etto, Khumalo, Κατσικάς (Ιντζίδης 37′), Φωτάκης (Κάτσε 46′), Lazar, Robert, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης (Πέλκας 72′), Αθανασιάδης.
Bmei Yehuda: Aiyenugba, Azoz, Hadad, Cohen, Ivaškevičius, Edri, Galván (Nachum 56′), Menashe, Abu Zaid, Marinković, Ndlovu
Δείτε το video με το γκολ του Πέλκα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Bnei Yehuda 4-1

ΠΑΟΚ - Μπνέι Γεχούντα (Το 4-1) από sxplVII
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για το Europa League, ΠΑΟΚ – Bnei Yehuda 4-1
  sportena  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)    Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: