ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο μα@@κας και οι φίλοι του έκοψαν τις διαφημίσεις!!!

«Η Liberation μάλλον έχει αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά της μετά το εξώφυλλο που αφιέρωσε στον επιχειρηματία Μπερνάρ Αρνό τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Σήκω φύγε μαλάκα πλούσιε"» γράφει σήμερα η εφημερίδα Le Monde.
Αιτία το γεγονός ότι εκτός από την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της εφημερίδας Liberation για το προκλητικό εξώφυλλο «Σήκω φύγε πλούσιε μαλάκα» ο επιχειρηματίας Μπερνάρ Αρνό αποφάσισε να αποσύρει από τις σελίδες της όλες τις διαφημίσεις των επιχειρήσεων που ανήκουν στον όμιλό του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του εμπορικού τμήματος της εφημερίδας είναι έξαλλοι με τους υπεύθυνους έκδοσης γιατί δεν τους είχαν ενημερώσει για το εξώφυλλο.
Την ημέρα που δημοσιεύτηκε το επίμαχο εξώφυλλο όλες οι εταιρείες που ανήκουν στον όμιλο (από τους Οίκους Dior, Marc Jacobs, Fendi ως τις αλυσίδες Sephora και τις ακριβότερες σαμπάνιες) που ανήκει στον Μπερνάρ Αρνό γνωστοποίησαν ότι αποσύρουν όλες τις διαφημιστικές καταχωρήσεις που προβλέπονταν ως το τέλος του έτους.
Και άλλες επιχειρήσεις ειδών πολυτελείας που δεν ανήκουν στον όμιλο Louis Vuitton αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Αρνό γνωστοποίησαν ότι διακόπτουν επίσης τη συμφωνία για τις καταχωρήσεις τους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η Liberation αναμένεται να χάσει άνω των 700.000 ευρώ από αυτή την απόφαση.
Το μόνο παρήγορο ίσως για τη Liberation είναι ότι οι πωλήσεις των καθημερινών της φύλλων αυξήθηκαν κατά 27% κατά μέσο όρο.
Ο Μπερνάρ Αρνό έγινε στόχος της εφημερίδας όταν έγινε γνωστό ότι θα ζητήσει τη βελγική υπηκοότητα προκειμένου να αποφύγει φορολόγηση 75% που θέλει να επιβάλλει η σοσιαλιστική κυβέρνηση.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: