ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ «ΤΟΡΟ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού, κάτι που καταδεικνύουν και τα εξαιρετικά τέρματα που πέτυχαν οι Κώστας Μήτρογλου και Βασίλης Τοροσίδης στο δίτερμα της Δευτέρας στη τελευταία προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης με τη Λιθουανία.
Την πολύ καλή φόρμα που διανύουν, φροντίζουν να επιβεβαιώνου οι διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού στις προπονήσεις και τους αγώνες της Εθνικής ομάδας.
Οι παίκτες του Θρύλου ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες' το γάλα, αφού πλεονεκτούν συνήθως τόσο σε τεχνική, όσο και σε ποιότητα των έτερων συμπαικτών τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Τρανή απόδφειξη η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, η οποία ήταν και η τελευταία στο παλίσιο της προετοιμασίας εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Λιθουανία στον «Ναό».

Οι Κώστας Μήτρογλου και Βασίλης Τοροσίδης έκλεψαν τις εντυπώσεις χάρη στα δύο πανεμορφα γκολ, που πέτυχαν στο δίτερμα.
Ο «Τόρο» με μία βολίδα από πλάγια θέση νίκησε τον Ορέστη Καρνέζη που ήταν στο τέρμα και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. Γκολ έβαλε και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος όμως έχασε και πέναλτι απέναντι στον Άλεξ Τζόρβα.
Αμφότεροι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Φερνάντο Σάντος κόντρα στην Λιθουανία, όπως φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Μανιάτη.

inews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: