ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ερωτικά ραβασάκια στην παπαδιά από το κελί!

Ούτε τα κάγκελα του κελιού στα κρατητήρια μπόρεσαν να εγκλωβίσουν το πάθος του για τη γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή του. Ο 41χρονος φονιάς του ιερέα στην Ηλεία έστελνε ερωτικά ραβασάκια στην παπαδιά, μέσω των οποίων προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της και να της εκφράσει τα αισθήματά του!
Παρά το γεγονός ότι κινδυνεύει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο 41χρονος Νίκος Παναγόπουλος φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με τη 45χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου που χθες πέρασε τις πύλες των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.
Το σατανικό ζευγάρι, από την προηγούμενη Παρασκευή που κρίθηκε προφυλακιστέο μετά τις απολογίες του στον ανακριτή, κρατούνταν σε χωριστά κελιά στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, μέχρι την ώρα της μεταγωγής του. Οι δυο τους δεν είχαν οπτική επαφή, ωστόσο ο 41χρονος δεν έχασε χρόνο και άρχισε να γράφει σημειώματα σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με την ερωμένη του.
Εκείνη όμως δεν απάντησε σε κανένα από τα ραβασάκια. Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή της παπαδιάς στον Κορυδαλλό, ενώ η σειρά του 41χρονου θα έρθει πιθανότατα το Σάββατο.
Μιλώντας στην «Espresso» ο δικηγόρος του δράστη, Τάσος Τσατάς, τόνισε ότι στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον πελάτη του στα κρατητήρια, ο 41χρονος του έδωσε ένα απολυτήριο ανικανότητας στράτευσης Ι5: «Με το χαρτί αυτό ο πελάτης μου είχε διακόψει τη στρατιωτική θητεία του. Πρόκειται για ένα στοιχείο που θα χρησιμοποιήσω στη δίκη που θα γίνει. Εξάλλου, έχω ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, στην οποία ο πελάτης μου θα υποβληθεί όταν πάει στις φυλακές Κορυδαλλού».
Στο μεταξύ, νέα στοιχεία για την προσωπική ζωή του δράστη φέρνει στο φως η «Espresso». Ο Νίκος Παναγόπουλος είναι παντρεμένος και πατέρας εννός κοριτσιού τεσσάρων ετών. Ο ίδιος με την οικογένειά του ζούσε στους Κρουνούς Ηλείας, αλλά μετά το φονικό και τη σύλληψη, μάνα και κόρη μετακόμισαν στον Πύργο όπου βρίσκεται το πατρικό της συζύγου του.
Η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου από τα χέρια του άνδρα της και τα όσα ακολούθησαν αποτέλεσαν ισχυρό πλήγμα στην άτυχη κοπέλα, της οποίας η ζωή έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη άνω-κάτω.
Σε μια προσπάθεια να συνέλθει από το σοκ και να προστατεύσει το κοριτσάκι της από τα όσα ακούγονταν για τον πατέρα του, δεν έβγαινε από το σπίτι και μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, ειδοποίησε τους δικούς της από τον Πύργο να πάνε να την πάρουν.
Η γυναίκα, πέρα από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα, εξαιτίας ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε πέρσι το καλοκαίρι.

Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: