ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οχτακόσια παιδιά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κύπρο

Μεγαλώνει διαρκώς το δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Κύπρο. Στις έντεκα Σχολές ποδοσφαίρου που λειτουργούν μέσω franchise στη Μεγαλόνησο, προπονούνται περισσότερα από οχτακόσια παιδιά, με απώτερο στόχο την ένταξή τους στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».
Τα τμήματα των έντεκα συνεργαζόμενων σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο ετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σεζόν, η οποία προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο. Εκατοντάδες παιδιά ηλικιών 5-15 χρόνων προετοιμάζονται για την απαιτητική αγωνιστική χρονιά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα του ΚΟΠ, ενώ παράλληλα γίνεται και μία σειρά από φιλικούς αγώνες.
Σε πλήρη δράση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκονται και τα έντεκα κλιμάκια των Πειραιωτών στην Κύπρο: τρία σε Λευκωσία και Λεμεσό, δύο σε Λάρνακα και Πάφο και ένα στην ελεύθερη Αμμόχωστο. Πληροφορίες μέσω του παγκύπριου αριθμού εξυπηρέτησης 77778300. Το ετήσιο κόστος φτάνει τα 600 ευρώ για κάθε παιδί.«Τα παιδιά δουλεύουν εντατικά, σε αξιόλογες γηπεδικές συνθήκες, υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων διπλωματούχων προπονητών, με στόχο εκτός από τη διάκριση, τη σωστή εκμάθηση των μυστικών των μπάλας, αλλά και των κανόνων του fair play» σημειώνει σε δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ, οΧρίστος Κωνσταντίνου, εκ των υπευθύνων των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς για την Κύπρο.
«Απώτερος σκοπός είναι και άλλα παιδιά να βαδίσουν στα χνάρια του Γιάννη Γερολαίμου και να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς». Από φέτος ο 13χρονος Λεμεσιανός ποδοσφαιριστής θα ζει στην Αθήνα και θα προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Επενδύοντας στη συνεχή επιμόρφωση των προπονητών, ο Ολυμπιακός Πειραιώς διοργανώνει στου Ρέντη εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους συνεργάτες προπονητές. Εκεί θα βρεθούν τεχνικοί και από τα έντεκα κλιμάκια των ερυθρόλευκων στην Κύπρο.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νέο Παιδικό Πρωτάθλημα, το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λάρνακα θα πραγματοποιήσουν τουρνουά ακαδημιών.
Στην Κύπρο προγραμματίζει να βρεθεί ο Γιώργος Αμανατίδης εκ μέρους της κεντρικής ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να "επιθεωρήσει" τη λειτουργία των κλιμακίων, να καθορίσει τις γενικές γραμμές δράσης και τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν.
Οι έδρες της ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
- Γήπεδο ΑΟΛ (Λακατάμια).
- Ροτσίδιον Στάδιο (Μάμμαρι).
- Αθλητικές εγκαταστάσεις ιδιωτικής σχολής Forum (Νήσου).
ΛΕΜΕΣΟΣ
- Αθλητικό Κέντρο Premier (Γερμασόγεια).
- Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΤΕΠΑΚ (Πρώην ΓΣΟ).
- Αθλητικό Κέντρο Wembley (Ύψωνας).
ΛΑΡΝΑΚΑ
- Αθλητικό Κέντρο «Καμάρες», κοντά στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.
- Αθλητικές Εγκαταστάσεις LFC (Λειβάδια).
ΠΑΦΟΣ
- Αθλητικό Κέντρο Sportivo (Περιοχή Πετρίδια).
- Κοινοτικό Στάδιο Τάλας.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ
- Αθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Αγίας Νάπας.

Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου
ACADIMIES.GR

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: