ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Mε το δεξί η ΣΕΙΡΗΝΑ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
1η αγωνιστική
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – AΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 5-2 (4-1)
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Σάββατο: 22 Σεπτεμβρίου 2012
Διαιτησία: ΛΑΖΟΓΚΑ_ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΡΑΤΖΑΣ (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Ιδανική πρεμιέρα για τη Σειρήνα που μετά από καταπληκτική απόδοση επικράτησε εύκολα της Κιβωτού με το εντυπωσιακό αγγλικό σκορ 5-2.
Η Σειρήνα από το 1ο λεπτό του αγώνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο και επικράτησε πλήρως. ΄Ελεγχε πλήρως το ρυθμό του αγώνα και η έξυπνη τακτική του Γιώργου Κούσκορα βραχυκύκλωσε τα ατού του Αλιάκμονα. Με πυκνές τις γραμμές και με φοβερή πίεση ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι περισσότερο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν.
Η Κιβωτός απογοήτευσε αν λάβουμε υπόψη την ομάδα που πρωταγωνιστούσε τα τελευταία χρόνια. ΄Ισως οι παίχτες της αιφνιδιάστηκαν και η αντίδρασή τους ήταν σπασμωδική. Γεγονός είναι ότι πολύ εύκολα οι φιλοξενούμενοι υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Σειρήνας.
Το φιλμ του αγώναΑ΄ημίχρονο
4ο λεπτό- Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Γιώργου Τσιάτσιου και εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ του Αποστολίδη.
9ο λεπτό- Ατομική προσπάθεια του Γιώργου Τσιάτσιου από δεξιά, σέντρα ακριβείας και ο Χ. Φαρμάκης με ιδανικό πλασέ στην κίνηση, άνοιξε το σκορ, 1-0.
18ο λεπτό- Συνεργασία Αντωνιάδη – Γιώργου Τσιάτσιου και ο τελευταίος με σέντρα-σουτ από τα δεξιά «κρέμασε» τον Αποστολίδη και σημείωσε το 2-0.
26ο λεπτό- Ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου από τον Παπαϊωάννου, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σιούμπουρα και πέρασε άουτ.
34ο λεπτό- Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Νικολαϊδη που «χόρεψε» όλη την άμυνα, σούταρε δυνατά από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε στη γωνία του ο Αποστολίδης και ο επερχόμενος Αντωνιάδης με δυνατό συρτό πλασέ πέτυχε το 3-0.
38ο λεπτό- Ανατροπή του Σούλα από το Γιώτα και πέναλτι για την Κιβωτό. Ο Στεργιόπουλος ευστόχησε μειώνοντας σε 3-1.
41ο λεπτό- Ο Νικολαϊδης μετά από ατομική προσπάθεια εκτέλεσε τον Αποστολίδη σημειώνοντας το 4-1.

Β΄ημίχρονο
48ο λεπτό- Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Γιώργου Τσιάτσιου, ολέθριο λάθος του Αποστολίδη και 5-1 για τη Σειρήνα.
49ο λεπτό- Κόρνερ του Παπαμιχαήλ από δεξιά και φοβερό γκολ του Γιαννούλα με σουτ στην κίνηση, 5-2.
60ο λεπτό- Καλό σουτ του Σούλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο άουτ.
69ο λεπτό- Σέντρα του Αντωνιάδη από δεξιά, μόνος ο Χ. Φαρμάκης σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι.
86ο λεπτό- Ασίστ του Μπάμπη Μήτσιου έβγαλε τετ-α-τετ το Νικολαϊδη, που πλάσαρε αδύναμα για να αποκρούσει και στη συνέχεια α μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
88ο λεπτό- Δυνατό σουτ του Στεργιόπουλου από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.
΄Αριστη η διαιτησία της κας. Λαζόγκα, (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Ευθ. Σιούμπουρας, Γ. Φούντογλου, Ντ. Κόνι, Ν. Μπαλντούμης, Σ. Γρίδας, Δ. Γιώτας, Μπ. Μήτσιος, Χ. Φαρμάκης (87΄ Χ. Ασλανίδης), Ηρ. Νικολαϊδης, Γ. Αντωνιάδης (89΄Νικολάου), Γιώργος Τσιάτσιος (83΄Γιάννης Τσιάτσιος)
AΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ (Ανδρέας Λέτσιος): Αποστολίδης, Παπαϊωάννου, Πανατζής (61΄Δημητριάδης), Τζήκας, Ντοβατζίδης, Σταμπουλίδης (35΄Ν. Κουλέτσος), Γιαννούλας, Παντέρης (46΄Ζουπουνίδης), Σούλας, Παπαμιχαήλ, Στεργιόπουλος


ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
(More)

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις