ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Superleague: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 1-0 Τελικό

Αγγαρεία το δεύτερο ημίχρονο για όσους παρακολούθησαν το δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει και με τους δυο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δε δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη φάση από καμία ομάδα!
-Ο ΠΑΟΚ έχει επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του χωρίς όμως να καταφέρνει να
πλησιάσει εύκολα στην εστία του Κουτζαβασίλη. Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε εντεκάδα ανάγκης λόγο των 12 απουσιών (διεθνείς και τραυματίες).
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον δικέφαλο σημειώθηκε στο 9ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Ρομπέρ έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Σερραίων.
Στο 16ο λεπτό ο πριν ένα μήνα περίπου παίκτης του ΠΑΟΚ Σάμι Μπανγκουρά που επέστρεψε στα λιοντάρια κέρδισε τις κόντρες πλάσαρε αλλά ο Χακομπο έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 23ο λεπτό ο Γεωργιάδης πλάσαρε μ από τα δεξιά με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Πανσερραικου αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.
Στο 35ο λεπτό με πολύ όμορφο συνδυασμό των Φωτακη και Λόρενς ο τελευταίος θα βρει τον Γιάννου μέσα στην περιοχή με τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει σωστά και να ανοίγει το σκορ.
-Εξαιρετικός συνδυασμός του Φωτάκη με τον Λόρενς από τα δεξιά με τον Ιρλανδό να δίνει
ακόμα μια ασιστ αύτη τη φορά στον Γιάννου ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη και να κάνει το 1-0 στο 35ο λεπτό.
-Μικρή η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραικο . Σίγουρα
μεγάλο ρόλο έπαιξε και η δύσκολη πρόσβαση που έχουν οι κάτοικοι των δυτικών κυρίως περιοχών καθώς λόγο της ΔΕΘ η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει αποκλείσει πολλούς από τους κεντρικους δρόμους στο κέντρο της πόλης.
-Στη Θ-4 βρίσκονται 100 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει λεπτό να φωνάζουν συνθήματα τόσο για την ομάδα όσο και για τους φυλακισμένους συνοπάδους τους
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Χακομπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς, Κάτσε, Ιντζίδης, Γιάννου
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Μπανγκουρά, Ανάκογλου, Κόντος, Τοντόροφ, Ράνιτς, Καρακώστας

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: