ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Λάρισα: “Ροζ” φωτογραφία που θα προκαλέσει σκάνδαλο!

Σε μια “ροζ” φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της αναφέρεται σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ».
Η συγκεκριμένη φωτογραφία κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα στη Λάρισα και έχει προκαλέσει αναστάτωση σε πολύ κόσμο, καθώς αν αποκαλυφθούν τα πρόσωπα αναμένεται σκάνδαλο.
Στο σχετικό θέμα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, εμπλέκονται ένας πασίγνωστος....

αιρετός της πόλης και μια Λαρισαία πολιτευτής μεγάλου κόμματος, αναγράφονται τα εξής:
«Θα μπορούσε να είναι απλώς μια γαργαλιστική ροζ ιστορία αλλά η φωτογραφία και οι πληροφορίες που τη συνοδεύουν σοκάρουν. Η εικόνα προδίδει το εσωτερικό ενός δωματίου με διάκοσμο ξενοδοχείου και πρωταγωνιστές δύο άτομα.
Η φωτογράφιση έγινε από κινητό τηλέφωνο από μια γυμνή γυναίκα η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αποκαλύπτει τα κάλλη της από τη μέση και κάτω.
Σε δεύτερο αλλά πεντακάθαρο πλάνο, όρθιος κάτω από το κρεβάτι, διακρίνεται ένας άνδρας, ελαφρώς προφίλ, ο οποίος ντύνεται και τη στιγμή εκείνη κουμπώνει το πουκάμισό του.
Όμως η ροζ πλευρά έχει πολιτική, αυτοδιοικητική και κομματική όψη, καθώς ο άνδρας είναι πασίγνωστος στη Λάρισα, με θητεία αιρετού, και άκρες στο κόμμα του. Η έκπληξη προέρχεται από την ταυτότητα της γυναίκας η οποία κρατάει και το κλειδί της ιστορίας:
Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πρόκειται για Λαρισαία πολιτευτή, μεγάλου κόμματος, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου στο νομό Λάρισας».
Το αξιοπερίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία- και απ΄ότι λέγεται υπάρχουν κι άλλες- διέρρευσε από την ίδια με σκοπό να εκθέσει τον επώνυμο εραστή της για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει!

thessalianews.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: