ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δείτε στιγμιότυπα από το Αλεξάνδρεια - Λευκάδια (ρεπορτάζ)

Τα Λευκάδια πήραν και το δεύτερο τοπικό ντέρμπι. 
Αυτή την φορά κέρδισαν εκτός έδρας την Αλεξάνδρεια με 0-2. Το Inspor ήταν στην Αλεξάνδρεια και σας παρουσιάζει φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα με το εκπληκτικό τέρμα του Μαργιορίδη. 
Απολαύστε τα...


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα των Λευκαδίων από την Αλεξάνδρεια. 
Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη κέρδισε με 0-2 και έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογία. Αγωνιστικά, τα Λευκάδια είχαν τον έλεγχο, δυσκολεύτηκαν όμως να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο πρώτο μέρος, τα Λευκάδια είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά συνάντησαν δυσκολίες στην καλά στημένη άμυνα της Αλεξάνδρειας. Χρειάστηκε μια βολίδα του Μαργιορίδη από τα 30 μέτρα για να μπορέσουν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη αμυντική γραμμή και να προηγηθούν με 0-1. Όσον αφορά το υπόλοιπο διάστημα, τα Λευκάδια είχαν ένα καλό σουτ του Πασχώνη στο 4' άουτ, μια κεφαλιά του Πίτου στο 6΄άουτ κι ένα σουτ του Καλαϊτζίδη από μακριά άουτ (είδε τον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας εκτός θέσης και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει). Από την πλευρά της η Αλεξάνδρεια προσπάθησε να βγάλει αντεπιθέσεις αλλά δεν απείλησε.

Στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε ρυθμό, άνοιξε και είχε περισσότερες καλές στιγμές. Στο 54' μετά όμορφη συνεργασία του Τζεβελέκη και Παπαδημητρίου, το σουτ του δεύτερου έφυγε άουτ. Το ίδιο και μια κεφαλιά του Παπαστεργίου στο 56'. Στο 60' σουτ του Αλεξανδρή μετά από σέντρα του Νουσιόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Μαλέσιου. Στο 77' μετά την μπαλιά του Συμπεθέρη ο Πέτγασλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Αλεξάνδρειας και μόνος με τον τερματοφύλακα σημείωσε το 0-2. Στο 79' σουτ του Συμπεθέρη χτύπησε στο δοκάρι. Στο 80' η Αλεξάνδρεια ζήτησε πέναλτι ότι ο Πίτος ανέτρεψε τον Τζεβελέκη αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 82' ο Νουσιόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής: Γκαραγκάνης (Θεοδώρου, Ατματζίδης)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαβίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Σίμος, Σαστελίδης, Αβραμίδης (46' Αλεξανδρής), Νουσιόπουλος, Τζεβελέκης, Χαλβατζής (75' Καμπερίδης), Παπαδημητρίου.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μαλέσιος, Κωνσταντάκος, Παπαδόπουλος, Πασχώνης (68' Πέτγαζλης),, Μαργιορίδης, Πίτος, Συμπεθέρης (84' Τσάλμας), Μπρέγου, Παπαστεργίου, Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.


inspor
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: