ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός με κρύο και χιόνια σε όλη τη χώρα για σήμερα 14 Δεκεμβρίου



Παγωνιά και χιόνια θα δούμε σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, με λίγες ασθενείς βροχές στην Κ. Μακεδονία και τις βραδινές ώρες στην Πελοπόννησο, γι’ αυτό ντυθείτε ζεστά!
Στην Αττική:

Τοπικές νεφώσεις θα έχουμε, με την θερμοκρασία να φτάνει έως 12-13 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη:
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6 έως 7 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό. Στη δυτική Μακεδονία είναι πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 10 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από μείον 2 έως 12 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 0 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά ισχυροί στα νοτιοανατολικά πελάγη. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
  Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: