ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Δάσκαλοι ΤΕΡΑΤΑ κακοποίησαν 6χρονο τυφλό μαθητή!!!

Σοκάρει το βίντεο που απεικονίζει δύο δασκάλους να σέρνουν σε όλο το σχολείο ένα εξάχρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες τραβώντας το από τους αστραγάλους. Ο μικρός τυφλός μαθητής βρέθηκε στο ...
τμήμα της συγκεκριμένης δασκάλας, που του ζήτησε να αποχωρήσει. Εκείνος αρνήθηκε και η δασκάλα χάνοντας την ψυχραιμία της ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφου της.
Αντί να οδηγήσουν το παιδί στο γραφείο του διευθυντή για ανυπακοή, το έριξαν στο πάτωμα και το έσυραν στους διαδρόμους του σχολείου τραβώντας το από τους αστραγάλους. Ο εξάχρονος αργότερα διαμαρτυρήθηκε ότι υπέφερε από πονοκέφαλο μετά την περιπέτειά του, ενώ οι δύο δάσκαλοι θα απολογηθούν στον εισαγγελέα κι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παιδικής κακοποίησης. Ακόμη οι Αρχές δεν έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς, ώστε να ενημερωθούν αν έχει υπάρξει άλλο περιστατικό ανυπακοής ή κακής σχέσης με τη συγκεκριμένη δασκάλα, που οδήγησε σε αυτό το σοκαριστικό επεισόδιο.
Ωστόσο, ανώτατη αξιωματικός της Σάντα Φε ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η συγκεκριμένη δασκάλα έχει δουλέψει αρκετό χρονικό διάστημα με τον μικρό και οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση. «Δεν πιστεύουμε ότι η δασκάλα ήθελε εσκεμμένα να κάνει κακό στο παιδί, αλλά το πρόβλημά μας είναι η απίστευτη αδιαφορία για την ασφάλειά του» τόνισε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι οι γονείς του παιδιού συμπαθούν τη δασκάλα. Παρά τον πονοκέφαλο μετά το επεισόδιο, ο μικρούλης δεν τραυματίστηκε. Ο τρίτος δάσκαλος που απέμεινε να παρακολουθεί το περιστατικό θα αντιμετωπίσει μία τυπική τιμωρία επειδή δεν το ανέφερε. Ο εισαγγελέας της Σάντα Φε ερευνά την υπόθεση.



Real.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις