ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε ποια διάσημη ξεσάλωσε σε κοσμικό πάρτι;;

Μπορεί να πέρασε δύσκολα στην προσωπική της ζωή, αφού έκανε πάνω από ένα χρόνο να ξεπεράσει το χωρισμό της, όμως τώρα έχει επανέλθει!
Μάλιστα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη, ετών 26 και σχεδόν καθημερινά το διασκεδάζει με την ψυχή της πηγαίνοντας σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις.
Ο λόγος για την...
Ντέμι Μουρ (Demi Moore) που το βράδυ της Τετάρτης παρευρέθηκε σε πάρτι και δεν ήταν και τόσο "καλό" κορίτσι. Συντροφιά με τον καλό της φίλο Λένι Κράβιτς (Lenny Kravitz) και χωρίς το νέο της αμόρε Βίτο Σνάμπελ (Vito Schnabel), ξεφάντωσε για τα καλά!
Φορώντας ένα γκρι ολόσωμο καυτό σορτς που αναδείκνυε με την πρώτη ματιά τα καλλίγραμμα πόδια της και με τη δεύτερη την κυτταρίτιδα "μαγνήτισε" τα βλέμματα.
Ο λόγος όπως αντιλαμβάνεστε είχε να κάνει με την ανεβασμένη διάθεση της, μιας και σε τέτοιο κέφι είχαμε να τη δούμε αρκετό... καιρό! Όπως παρατηρούμε και από τις φωτογραφίες φαινόταν ολίγον μεθυσμένη.
Λέτε αυτή τη φορά να έπινε από κέφι ή για το νέο της σύντροφο; Γιατί για να πίνει ακόμη για τον Κούτσερ μας φαίνεται λίγο απίθανο!



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις