ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Εστράδα, Λούκας, Λάζοβιτς φέρνει ο Αη Βασίλης στον Ολυμπιακό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέραν της απόκτησης του Χουάν Πάμπλο Πίνο, πολύ δύσκολα θα κάνει άλλη κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά η κινητικότητα σε επίπεδο επαφών και σεναρίων υπάρχει σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο Ολυμπιακός φέρεται, λοιπόν, να συζητά με την... ουκρανική Καρπάτι την «τράμπα» Φέισα-Λούκας. Οι Ουκρανοί ενδιαφέρονται για τον Σέρβο μέσο ενώ ο Ολυμπιακός είχε παρακολουθήσει την υπόθεση του Ισπανού εξτρέμ που τον ξέρει καλά ο Λορένθο από την παρουσία του στη Ράγιο Βαγεκάνο, προτού πάει στην Ουκρανία. Το πρόσφατο ταξίδι των Βρέντζου-Κοβάσεβιτς στην Ουκρανία είχε πιθανότατα σχέση και με αυτή την υπόθεση.
Επίσης, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ξανά επαφές για τον Χιλιανό μέσο της Μονπελιέ, τον Μάρκο Εστράδα, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά μπορεί να φύγει από τώρα με ένα λογικό αντίτιμο προς τη γαλλική ομάδα.
Επιπλέον, ακούστηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Σέρβο μεσοεπιθετικό της Ζενίτ, τον Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος δεν είναι στα βασικά πλάνα της ρωσικής ομάδας.
Το σίγουρο είναι ότι ο Πίνο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ίσως και στο πρώτο ματς της νέας περιόδου, με την Βέροια στο Φάληρο.
Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Ρόι Κάρολ, καθώς έχει ήδη υπάρξει συμφωνία, ενώ δεν υπάρχει ακόμη κάποια ένδειξη για Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη ότι θα δοθούν δανεικοί.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: