ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-1


Μικρό προβάδισμα για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Λεβαδειακός. Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας επικράτησαν στο γήπεδό τους της Κέρκυρας με ...2-1 (10΄ Βασιλείου, 88΄ Ρομέου – 30΄ Σίμωσης), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» εν όψει της ρεβάνς στις 31 Ιανουαρίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, όταν στο 10ο λεπτό, από μπαλιά του Ακόστα στον κενό χώρο ο ταχύτατος Βασιλείου πρόλαβε τους πάντες και νίκησε τον Αναστασόπουλο για το 1-0. Η απάντηση των «Φαιάκων» ήρθε στο 30΄, όταν ο Λεόν βρήκε τον Τσοκάνη που σούταρε, ο Κασμερίδης απέκρουσε αρχικά αλλά στην επαναφορά ο Σίμωσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «πράσινων».

Στην επανάληψη οι παίκτες του Παράσχου ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν πολύ για ένα δεύτερο γκολ, έχασαν καλές ευκαιρίες με «κλασικότερη» εκείνη του Ροτζέριο στο 55΄(ο Αναστασόπουλος απέκρουσε το εξ επαφής σουτ του Βραζιλιάνου) και τελικά το πέτυχαν στο 88΄ από κόρνερ η μπάλα έφθασε στον Κόρμπο, το σουτ του αμυντικού μέσου των «πράσινων» απέκρουσε ο Αναστασόπουλος, αλλά στο «ριμπάουντ» ο Ρομέου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: