ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου (video)

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και κυρίως της Βόρειας Ελλάδας και ...
πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες στην Ήπειρο να μην ξεπερνούν τους 11, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια πελάγη πολύ θυελλώδεις. Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς εξασθενώντας σημαντικά σε μέτριους.
Αναλυτικότερα
Αττική

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 8 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Χιόνια στα ορεινά και από το μεσημέρι σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα βόρεια σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους στα νότια από το απόγευμα θα είναι ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το απόγευμα κυρίως στη δυτική Κρήτη θα είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά μέχρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

each time i used to read smaller articles which as well clear their motive, and that is also happening with this post which I am
reading at this time.
My web site :: managed forex

Ανώνυμος είπε...

fantastic issues altogether, you simply gained a emblem new reader.
What could you suggest about your put up that you made some days
ago? Any sure?

my blog - earn money fast online

Ανώνυμος είπε...

I'm gone to convey my little brother, that he should also go to see this web site on regular basis to obtain updated from newest news.

Also visit my web site :: best way to make money online

Ανώνυμος είπε...

Hi friends, how is all, and what you desire to say concerning this piece of
writing, in my view its in fact amazing in support of me.



Here is my site ... youtube

Ανώνυμος είπε...

Very nice post. I just stumbled upon your weblog and
wanted to say that I've really loved surfing around your blog posts. In any case I'll be subscribing on
your rss feed and I hope you write again soon!


Feel free to surf to my homepage youtube