ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Με αφορμή το γράμμα Κινέζου εργάτη που βρέθηκε σε παιχνίδι

Πριν από μερικές ημέρες δημοσιοποιήθηκε μία επιστολή ενός κινέζου εργάτη/εργάτριας μέσα από κάποιο στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας στην Κίνα που ζητά επειγόντως βοήθεια.
Ο σύνδεσμος είναι: http://news247.gr
Μέσα στην επιστολή αναφέρεται η λέξη «Φάλουν Γκονγκ» και «ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ», και με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το τι είναι το Φάλουν Γκονγκ και τη δίωξή του στην Κίνα (βλ. συνημμένο), από το 1999 μέχρι και σήμερα.
Πιθανόν αρκετοί να γνωρίζουν για όλα αυτά, αλλά είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν κυρίως λόγω των οικονομικών συμφερόντων που παρεμβαίνουν ως εμπόδιο, από μεγάλα κανάλια πληροφόρησης.

Γι’ αυτό το λόγο σας παρακαλούμε και σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με το ελληνικό κοινό, και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη περαιτέρω. Από την δικιά μας πλευρά μπορούμε να σας παρέχουμε ό, τι πληροφορία υπάρχει διαθέσιμη και σε όποια μορφή θέλετε.
Μόνο σας παρακαλούμε να αναγράψετε την πηγή.
Παρακάτω σας δίνουμε κάποιους συνδέσμους από όπου μπορείτε να κατεβάσετε υλικό:
http://eefd.gr.178-21-169-121.linux3.name-servers.gr/material/Ti_einai_to_Falun_Dafa_Dioxi_&_afairesi_organwn.pdf

http://eefd.gr.178-21-169-121.linux3.name-servers.gr/material/Last_Stand_final_greek.pdf

http://eefd.gr.178-21-169-121.linux3.name-servers.gr/material/Organ_Harvest_final_greek.pdf

http://eefd.gr.178-21-169-121.linux3.name-servers.gr/material/Minghui_Special_Edition_greek.pdf

http://eefd.gr.178-21-169-121.linux3.name-servers.gr/material/Dilosi_katadikis_tis_dioxis_(gia_to_koino).pdf

http://eefd.gr.178-21-169-121.linux3.name-servers.gr/material/GaoRongRong_LongShanLaborCamp_eng.mpg (video - στα αγγλικά)

Με ειλικρινή εκτίμηση,
Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα **
Αισώπου 5, Ψυρρή – Αθήνα, τηλ. 212 100 3362

Επικοινωνία: 6947421621 – Κώστας Τσόλης, 6947 265105 – Γιώργος Δημολιάνης

** Η Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα είναι μη-κερδοσκοπικό-σωματείο που ιδρύθηκε το 2002 από Έλληνες ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ (ή Φάλουν Ντάφα) με σκοπό την ορθή εξάσκηση της μεθόδου, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού σχετικά με τη δίωξη που υφίστανται αυτοί οι άνθρωποι στην Κίνα και την γνωριμία με τον αληθινό κινεζικό πολιτισμό (βλ. Shen Yun Performing Arts***, Art exhibition: “The art of Zhen, Shan, Ren” (Έκθεση Τέχνης: Η τέχνη της Αλήθειας,Καλοσύνης, Ανεκτικότητας), κλπ.

***Ως Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα, το 2010 είχαμε φέρει την παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αλλά λόγω παρέμβασης της κινεζικής πρεσβείας (τεχνικό πρόβλημα, ήταν η αιτία όπως μας ειπώθηκε, που όμως καταρρίπτεται από μαρτυρίες) 10 ημέρες πριν το ανέβασμά της η παράσταση ακυρώθηκε. Τελικά την τελευταία στιγμή έγινε στο Θέατρο Badminton με σχετική μόνο επιτυχία λόγω των παραπάνω παρεμβάσεων. Οι καλλιτέχνες φυσικά, όπως πάντα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και το κοινό απόλαυσε την μοναδικότητα της παράστασης, σχόλια: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: