ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Το κατώφλι της εισαγγελίας περνούν οι ξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου

Μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου είχε αφαιρέσει από την λίστα με τα ονόματα Ελλήνων καταθετών στην...
HSBC τα ονόματα συγγενικών του προσώπων, οι οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, καλούν με την ιδιότητα του υπόπτου τρεις δικαιούχους των λογαριασμών, τα ονόματα των οποίων δεν υπήρχαν στην πρώτη λίστα Λαγκαρντ.
Έτσι θα περάσουν την πόρτα της εισαγγελίας η Ελένη Παπακωνσταντινου, ξαδέλφη του Γ. Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της Συμεών Σικιαρίδη και ο Ανδρέας Ρωσσώνης, που είναι σύζυγος της άλλης ξαδέλφης του κ. Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.
Αρκετά είναι εκείνα τα πρόσωπα που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC και το όνομά τους περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από τις φορολογικές τους δηλώσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το γραφείου των οικονομικών εισαγγελέων θα περάσουν εκ νέου οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ. Καπελερης και Ι. Δι;vτης. Επίσης, για εξηγήσεις δεν αποκλείεται να κληθούν και συνεργάτες του γραφείου του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: