ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Επεισόδια με τραυματισμούς έξω από το υπουργείο Εργασίας (pics&video)

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Απασχόλησης την ώρα που οι αστυνομικοί έβγαζαν μέσα από το κτίριο τους προσαχθέντες που...
κατέλαβαν το γραφείο του υπουργού, Γιάννη Βρούτση.
Μετά από λίγη ώρα ηρεμίας, η ένταση επέστρεψε έξω από το υπουργείο Εργασίας, με νέες συμπλοκές ανάμεσα σε ΜΑΤ και μέλη του ΠΑΜΕ. 
Οι διαδηλωτές δεν επιτρέπουν την προσαγωγή των συνδικαλιστών και οι αστυνομικοί κυνηγούν τους πολίτες στους δρόμους.

Η κατάσταση είναι τεταμένη ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και τραυματισμοί. Οι διαδηλωτές έχουν σπάσει  λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. που ήρθαν για τις προσαγωγές ενώ υπάρχει τραυματίας για τον οποίο έχουν καλέσει ασθενοφόρο.
Συνεχής η χρήση χημικών από την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί προκειμένου να απομακρύνουν τους πολίτες που συμπαρίσταντο στην κατάληψη και φώναζαν συνθήματα υπέρ των συνδικαλιστών που προσήχθησαν, τους ψέκασαν για να τους απομακρύνουν.



Ενώ νωρίτερα περίπου 40 περίπου μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν τον 8ο όροφο του Υπουργείου Εργασίας, στη Σταδίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Γιάννη Βρούτση, με επικεφαλής τον εκπρόσωπο της παράταξης Γιώργο Πέρρο.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ, βρίσκονται στους διαδρόμους του ορόφου φωνάζοντας συνθήματα και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης, οι συγκεντρωμένοι μπήκαν αιφνιδιαστικά στο κτίριο, ενώ πέρασαν από την είσοδο τμηματικά χωρίς να έχει προηγηθεί πορεία ή άλλη προειδοποίηση. Στον ίδιο όροφο με τους διαδηλωτές βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική δύναμη, αποτελούμενη από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: