ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Superleague: Αστέρας - ΑΕΚ 3-1 (video)

Μπορεί ο Κουτρουμπής (20’) να έβαλε στη θέση του οδηγού νωρίς την ΑΕΚ, όμως ο Αστέρας με τον φανταστικό Ντε Μπλάσις και τον εξαιρετικό Περόνε, έκανε την ολική επαναφορά και αρχικά με τον κοντόσωμο Αργεντινό (36’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια και ...
στη συνέχεια με τον Ράγιος (65’) και τον έμπειρο επιθετικό (71’) έφτασε σε ακόμα μια νίκη στο «Θ. Κολοκοτρώνης».
Παραμένει τελευταία στην βαθμολογία η ΑΕΚ, η οποία συγκατοικεί με την Κέρκυρα, που την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τσιώλη συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση, μειώνοντας στους τρεις πόντους από τον ΠΑΟΚ.
Με το τρικ του Πετρόπουλου (τραβιόταν μακριά από την περιοχή και άνοιγε χώρους) και με τρεις αμυντικούς χαφ να «κλειδώνουν» τη μεσαία γραμμή του Αστέρα, η ΑΕΚ μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι. Κυκλοφόρησε τη μπάλα, απείλησε την εστία του Μπαντή και τελικά έφτασε και στο γκολ με τον Κουτρουμπή στο 20’, χάρη σε εξαιρετικό φάουλ του Γροντή.
Ο Τσιώλης… πήρε πρέφα τι γινόταν, απέσυρε τον ανεμικό για ένα ακόμα παιχνίδι Καλαντζή και με την είσοδο του Φραγκουλάκη συμμάζεψε το κέντρο του, έδωσε στο Ράγιος και τον Ντε Μπλάσις να πάρουν μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα, ο τελευταίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια εκμεταλλευόμενος την πάσα του Περόνε. Το τέλος του πρώτου μέρους, έφερε μάλλον… δίκαια το 1-1 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές αλλά με σαφή διάθεση να πιέσει περισσότερο την ΑΕΚ, η οποία έδειχνε έξω από τα νερά της. Οι Αρκάδες κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, βρήκαν χώρους και με τον Ράγιος, μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Ντε Μπλάσις ήταν σε μεγάλα κέφια για τους γηπεδούχους και σέρβιρε άλλο ένα τέρμα, στον Περόνε, ο οποίος επέστρεψε με τον ιδανικότερο τρόπο στους αγωνιστικούς χώρους.
Η ομάδα του Λίνεν και με τις προσθήκες των Γκερέιρο και Σταματή προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, να προσπαθήσει να πιέσει, να ξαναμπεί, αρχικά, παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπαντή. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης «βύθισε» και άλλο την ΑΕΚ.
Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρες, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος (92’ Πιπίνης), Καλαντζής (32’ Φραγκουλάκης), Περόνε (89’ Έγκον).

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν):
Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα (70’ Γκερέιρο), Φέτσης (60’ Κορδέρο), Φούντας, Γροντής (65’ Σταματής), Πετρόπουλος.
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: