ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Βροχές και καταιγίδες σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (video)


Βροχές και καταιγίδες σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 

Κακοκαιρία πλήττει από εχθές το απόγευμα την χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους που φτάνουν ακόμα και τα...
9 μποφόρ
Σήμερα Παρασκευή οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με μέγιστη ένταση στις Κυκλάδες τα 7 μποφόρ.
Σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στα νότια προάστια, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε αρκετές κλήσεις. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων υπήρξε πτώση δέντρου στις γραμμές του «ηλεκτρικού» ανάμεσα στο σταθμό του Ταύρου και αυτό της Καλλιθέας οι συρμοί του ΗΣΑΠ σταματούν στο σταθμό του Θησείου.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η θερμοκρασία υα κυμανθεί από 6 -12 βαθμούς κελσίου
Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο και άστατο καιρό στην υπόλοιπη χώρα με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 9 στην Ήπειρο, από 2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 12 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί και στα νότια τμήματα σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι μέχρι σχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Αναλυτικότερα
Αττική

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι και μετά με πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 9 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

zougla.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: