ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σήμερα στην παραίτηση του Πάπα μην νιώθετε και πολυ ασφαλεις!!!

Πριν περίπου δεκαπέντε χρόνια μια προειδοποιητική "προφητεία" είχε κυκλοφορήσει στο δίκτυο!!!!!.... Μιλούσε για τον θάνατο του Πάπα (συμβολικό η κανονικό !! μιας και η παραίτηση μοιάζει με θάνατο) και εξηγούσε πως η συχνότητα του αριθμού 8-1-3 έχει σχέση με αυτό!! Ξέρω κινέζικα δεν γνωρίζεις ..ούτε εγώ!! Η "προφητεία" έλεγε ότι...
αυτό θα συμβεί μετά από την 13η-15η ημέρα της πανσελήνου!! Χτες είχαμε 15 μέρες από πανσέληνο και προς την νέα πανσέληνο!
Τώρα αν γράψεις 02/28/13 βλέπεις ξεκάθαρα το κινεζικό ....8-1-3 !!
Τώρα θα μου πεις ωραία δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και έτσι και αλλιώς περί Πάπα έχουμε πήξει στις προφητείες ...κάλως δεν αντιλέγω !! Όμως το υπόλοιπο κομμάτι που μας ενδιαφέρει τις προειδοποιητικής "προφητείας" μιλούσε για τρομοκρατική ενέργεια , πυρηνική έκρηξη και συνδεόταν με την Ρώμη και πάλι με τον παράξενο κινέζικο για εμάς αριθμό 8-1-3 !!
Έτσι λοιπόν αν φανταστούμε λίγο πόσο σημαντικό είναι το αυριανό γεγονός ,πόσοι άνθρωποι θα το παρακολουθήσουν από όλο τον κόσμο! Πόσοι άνθρωποι θα παραβρεθούν στην περιοχή κοκ ..και γνωρίζοντας λίγο τι αρρωστημένα μυαλά διοικούν αυτόν τον κόσμο τότε η πιθανότητα μιας σημερινής στημένης κατάστασης φόβου έχει αρκετές πιθανότητες!!
Η ημερομηνία που έγινε γνωστό ότι παραιτείτε ο πάπας ήταν η 02/11/2013 ...ένας χρόνος ακριβώς μετά τον "θάνατο - Δολοφονία" της Γουιτνευ Χιούστον!! Συνήθως έχουμε ξαναπεί ότι οι αιμοποτες κυρίαρχοι μας σημαδεύουν της ημερομηνίες με θυσίες προκαλώντας -επικαλωντας δικές τους ενέργειες άγνωστες σε μας!!
Το 813 μπορείς να το δεις και ανάποδα που είναι 318 ....που αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε νέα ημερομηνία η οποία είναι 03/18/2013 ...4 μέρες πριν την 03/22/2013 ...Ημερομηνία που συνδέεται με το κρανίο και οστά !! με την επέτειο των 33 χρόνων από της Πέτρες της Γεωργίας ....με τους ασύλληπτους κανόνες για την ανθρωπότητα !! Και πριν πω το πιο σημαντικό να κλείσω ότι το σημερινό "θέατρο" έχει άμεση σχέση με το sandy hook μιας και ενώνεται σε γραμμή ley με το ναό τεοτιουακαν.... Μπες και σύγκρινε πως είναι το Βατικανό και πως είναι ο ναός κτισμένος .....με ανοιχτό μυαλό!!
Κλείνοντας και είναι και ο βασικός λόγος που γράφω αυτό το άρθρο να θυμίσω ότι ..... ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΗΝ 03/22/2013 ΣΑΝ ΑΓΚΥΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ "22 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ " ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ...ΑΓΚΥΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ...ΔΕΝ ΣΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ 28/02/2013 ΟΥΤΕ ΓΙΑ 13/05/2012 ...22 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ!! \
Ο απριλιος δεν υπαρχει σε αυτη την μετρηση!! Γιατι?
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,  ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ...ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ....ΜΕ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΔΙΟΥ!! 22 ΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ 22 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!

katohika.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: