ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Superleague:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 (video)

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ...
Ο Ατρόμητος έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα μέσα στο Καραϊσκάκη που είχε το απόλυτο και έφυγε νικητής με σκορ 2-3, με δύο φανταστικά γκολ από Καραγκούνη και Δημούτσο.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα, από τον... μισό Ατρόμητο, ο οποίος με δύο… σουτ ρουκέτες σκότωσε το όνειρο του Θρύλου για ρεκόρ, ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο Μπρίτο (1’). Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη είχαν ισοφαρίσει με τον Τζιμπούρ (9’) και πήραν προσωρινό προβάδισμα με τον Αμπντούν (44’) και όλα αυτά υπό… το βλέμμα του Μίτσελ, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από τη σουίτα του προέδρου των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός δυσκολευεται παραδοσιακά τις αγωνιστικές που συμπέφτουν με το μνημόσυνο της Θύρας 7, κάτι που φάνηκε με τον πιο ενδεικτικό τρόπο, όταν μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μπρίτο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Περιστεριώτες, στην πρώτη και πιο ουσιαστική, για 45 λεπτά επίθεση που έκαναν. Στη συνέχεια και όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος των ερυθρόλευκων. Με πίεση ψηλά, με τον Μασάντο στον άξονα να κάνει την καλύτερή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα και τον Μήτρογλου από εκτελεστής να γίνεται δημιουργός. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν γρήγορα στο 1-1 με τον Τζιμπούρ, έπειτα από όμορφη πάσα του Μήτρογλου, κάτι που θα μπορούσε να γίνει και λίγο αργότερα, όμως ο Αλγερινός δαπάνησε την εξαιρετική ασίστ του Έλληνα επιθετικού. Ο Μασάντο πήρε την κατάσταση στα… πόδια του και κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Μπρίτο, το οποίο ο Αμπντούν, με δεύτερη προσπάθεια, έκανε το 2-1. Ο Μίτσελ στις εξέδρες παρακολουθούσε, ενώ ο Θρύλος έδειχνε να αντιδρά εξαιρετικά, την πρώτη φορά που βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Καραγκούνης σε μια φανταστική έμπνευση σούταρε από πολύ μακριά, ξάφνιασε τον Μέγιερι και οι Περιστεριώτες έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στην επανάληψη με τον Ολυμπιακό να κλείνει τον Ατρόμητο στα καρέ του και να τον… βομβαρδίζει με επιθέσεις. Επιθέσεις που όμως δεν έφεραν και το γκολ προκειμένου ο Ολυμπιακός να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Ούτε στην υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μασάντο, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ράντμαν, ούτε σε κάποιες προσπάθειες των Μήτρογλου και Τζιμπούρ.

Εκεί που το γκολ δεν ερχόταν για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ήρθε για τον Ατρόμητο με νέο εκπληκτικό τέρμα από τον Δημούτσο. Οι παίκτες του Αναστόπουλου έκαναν την ολική επαναφορά και κράτησαν μία σπουδαία νίκη, παρά τις πέντε απουσίες βασικών τους παικτών. Από την άλλη πλευρά, ο Μίτσελ… είδε από πρώτο χέρι τι χρειάζεται να αλλάξει στον Ολυμπιακό, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα παιχνίδα του Europa League που έρχονται με τη Λεβάντε.

Να θυμίσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν για πρώτη φορά στην έδρα τους πάνω από δύο γκολ, από τις 23-2-2003, όταν είχε σαν έδρα την Ριζούπολη.

Επίσης ο Μπρίτο πριν την έναρξη της αναμέτρησης απόθεσε φόρο τιμής μια ανθοδέσμη για τα αδικοχαμένα παιδιά της Θρύας 7 και καταχειροκροτήθηκε.

Αξιοσημείωτο του αγώνα ότι το καταπληκτικό γκολ του Καραγκούνη χειροκροτήθκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης (77’ Μοντέστο), Γκρέκο (61’ Ιμπαγάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71’ Πάντελιτς).

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (85’ Μπάλλας), Καραγκούνης (77’ Φάμπιο), Ουντότζι (68’ Καλλέργης), Καραμάνος.


sport-fm.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: