ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Πανθρακικός - Λεβαδειακός 3-0 (video)

Ένας εξαιρετικός, στο δεύτερο ημίχρονο, Πανθρακικός επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού παίρνοντας σπουδαία βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Με τον Βαϊρουά να κάνει πράγματα και θάματα και τον...

Λουσέρο με τον Παπαδόπουλο να ντύνονται «εκτελεστές» ο Πανθρακικός επικράτησε 3-0 του Λεβαδεικού, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα και κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς την παραμονή. Δύο γκολ ο Βραζιλιάνος και ένα ο Έλληνας επιθετικός για το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη, το οποίο στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετικό. Λίγα πράγματα από τον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν έκανε καν φάση.
το ματς
Άνευρο, χωρίς πολλές φάσεις και με πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Λεβαδειακό. Το μόνο που… έσωζε την κατάσταση ήταν το γκολ του Παπαδόπουλου που ήρθε μετά από ωραία σέντρα του Μπαϊκαρά και ακόμα πιο ωραίο γύρισμα του Λουσέρο.

Τα υπόλοιπα λεπτά που κύλησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξαν κάτι στην εικόνα του αγώνα και οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με τον Πανθρακικό να είναι στη θέση του οδηγού κόντρα στον Λεβαδειακό που έδειξε να… φοβάται λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με άλλη εικόνα. Ο Πανθρακικός άρχισε να πιέσει ακόμα περισσότερο, έκλεισε καλά στα καρέ του τον Λεβαδειακό και κατάφερε να φτάσει σε δύο ακόμα γκολ με τον Λουσέρο. Ο Βαϊρουά σκόρπιζε την άμυνα των φιλοξενούμενων και αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι του Κασμερίδη και ο Λουσέρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Δερμιτζάκη, στην συνέχεια έδωσε ένα ακόμα γκολ έτοιμο στον Βραζιλιάνο.

Από εκεί και πέρα ο Πανθρακικός διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, κράτησε την μπάλα, ροκάνισε τον χρόνο, ενώ θα μπορούσε να αυξήσει και την διαφορά στο σκορ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική πάσα. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανθρακικό να επικρατεί δίκαια και με την εμφάνισή του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να δείχνει πως πολύ εύκολα θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός, θα πρέπει σίγουρα να προβληματίζει τον Γιώργο Παράσχο, καθώς παρουσιάστηκε, κακός, ασύνδετος και χωρίς δημιουργία στο παιχνίδι του.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου (28’ Σκλιοπίδης), Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (56’ Μίνγκας), Βαϊρουά (80’ Καστσελάν), Λουσέρο, Παπαδόπουλος

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί, Ρομέου (74’ Καγιεχόν), Ζησόπουλος, Κόρμπος (65’ Μαχαίρας), Πόι, Ακόστα (60’ Ροτζέριο), Βασιλείου

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κοντιζάς (Πειραιά)


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: