ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ποιοι υπουργοί θα δουν την έξοδο από την κυβέρνηση;


Ο Αντώνης Μανιτάκης και όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τις συσκέψεις και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα φαίνεται ότι...
γίνεται η πέτρα του σκανδάλου προκειμένου να συνεχίζουν τα σενάρια περί ανασχηματισμού παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Τα πιο… προχωρημένα σενάρια αναφέρουν ότι ο Αντώνης Μανιτάκης ήδη αποτελεί παρελθόν για το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και το ερώτημα που υπάρχει είναι εάν θα μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο ή θα μείνει εκτός κυβέρνησης.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από συνεννόηση Σαμαρά και Κουβέλη.
Με αφορμή την … κινητικότητα Μανιτάκη, φαίνεται ότι προκύπτει και αναβάθμιση του κ. Βολουδάκη σε θέση αναπληρωτή υπουργού.

Αλλαγή θα γίνει και στο Περιβάλλοντος. Ο κ. Λιβιεράτος θα δώσει τη θέση του στον κ. Γ. Μανιάτη πιθανότατα, ενώ σίγουρος δεν είναι ότι θα μείνει ούτε ο αναπληρωτής υπουργός Στ. Καλαφάτης. Στο υπουργείο Υγείας, η υφυπουργός, κ. Σκοπούλη, φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει.

Αντικαταστάτης αναζητείται και για τη θέση του κ. Μουσουρούλη στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, εκεί όπου μάλλον θα πάει ο κ. Μηταράκης.

Ερώτημα είναι ο κ. Στυλιανίδης, ενώ οι εισηγήσεις για τον κ. Ρουπακιώτη είναι να απομακρυνθεί.
Ο Ι. Βρούτσης δεν πρόκειται να μείνει εκτός κυβέρνησης. Αμετακίνητος εμφανίζεται ο κ. Δένδιας.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: