ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Διαψεύδει τα περί εντάλματος σύλληψης η πλευρά Νικολαΐδη


Η πλευρά του πρώην πρόεδρου της ΑΕΚ ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης (21/3) πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ένταλμα σύλληψης του για χρέη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Βέβαια, οι ισορροπίες και...
οι αλήθειες σε τέτοια θέματα είναι λεπτές και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξουν. Ετσι δεν αποκλείεται να υπάρχει ή να υπάρξει ένταλμα και για τον άλλοτε άσο της «Ενωσης», ο οποίος δήλωνε στο περιβάλλον έτοιμος να δώσει εξηγήσεις ανεξάρτητα από το τι θα πει η Εισαγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες απ' την Εισαγγελία, άλλωστε, έχει ήδη δοθεί παραγγελία από τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης προς τους πρώην προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ απ” το 2004 ως σήμερα. Συγκεκριμένα, λεγόταν πως είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις διώξεων των πρώην προέδρων της ΠΑΕ, αφού κάποιοι διώκονται για μη καταβολή ΦΠΑ, δηλαδή για κακουργηματική πράξη (τουλάχιστον δύο πρόεδροι) και κάποιοι άλλοι για πλημμέλημα. Επί της ουσίας, ο Νικολαΐδης βάσει των όσων έλεγε, έθετε εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Παρουσιαζόταν έτοιμος να απολογηθεί για το τι συνέβαινε το διάστημα που διοικούσε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος την ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριζε πως επί των ημερών του η ΑΕΚ ήταν τακτική στις πληρωμές της στο Δημόσιο και δεν υπήρξαν εκκρεμότητες για την επόμενη διοίκηση.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: