ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Όταν πλακώνονται οι γυναίκες... (video)

 Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας womensports.gr, η Παυλίνα Ταμουρίδου, εκ των παικτριών της Δόξας Πηγαδακίων, που δέχτηκαν επίθεση κατήγγειλε πως...
ο τραυματισμός της οφείλεται σε μία συγκεκριμένη παίκτρια της πελοποννησιακής ομάδας..
"Κατά τη διάρκεια του αγώνα η παίκτρια του Παναρκαδικού ονόματι Καζαφέρι ήταν εριστική και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μας προκαλέσει χωρίς να τα καταφέρει. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ομάδας της και υπέδειξε σε φίλαθλο που εκ των υστέρων έμαθα ότι είναι ο αδερφός της, εμένα και τη συμπαίκτριά μου Βέρρα και πριν καν καταλάβουμε τι συνέβη είδαμε να κατευθύνονται προς το μέρος μας και να αρχίζουν να μας χτυπάνε.
Θεωρώ ότι όσοι υπήρξαν στο γήπεδο φέρουν ευθύνη κι ότι η επίθεση είχε προσωπικό χαρακτήρα καθώς είχαν υπάρξει απειλές στο παρελθόν μέσω του διαδικτύου από τη συγκεκριμένη παίκτρια με την οποία ενεπλάκην παρόλο που στο παιχνίδι του 1ου γύρου εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί της".
Μεταξύ άλλων, μάλιστα, δήλωσε στην ίδια ιστοσελίδα: "Θέλω να καταγγείλω επίσης την αστυνομία της Ζακύνθου η οποία ενώ ήταν παρούσα στο γήπεδο δεν ήταν εντός του αγωνιστικού χώρου ως όφειλε. Μάλιστα η απάντηση που πήρα από την αστυνομία όταν ζήτησα να γίνει αυτεπάγγελτη σύλληψη ήταν ότι μπορώ να κάνω μήνυση αλλά οι ίδιοι δεν είδαν τίποτα! Μετά τα γεγονότα πήγαμε στο νοσοκομείο τόσο εγώ όσο και η συμπαίκτριά μου. Επειδή αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν πολλά για το ποιον αυτών των ανθρώπων κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθώ νομικά παρά τις δυσμενείς συνθήκες και την αδιαφορία των τοπικών αρχών.
Ο δε προπονητής της ομάδας του Παναρκαδικού (ο οποίος όπως επίσης εκ των υστέρων μάθαμε "σχετίζεται" με τη συγκεκριμένη παίκτρια) είπε ότι παρόλο που η Καζαφέρι τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα (ως Παπαδάτου φυσικά) δεν τον απασχολεί γιατί την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί με κάποιο άλλο-ψεύτικο πάντα-δελτίο".
Δείτε το βίντεο...


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις