ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μάλαγα-Ντόρτμουντ 0-0 (video)

Μάλαγα και η Μπρούσια Ντόρτμουντ έμειναν στο 0-0 στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα στην Ισπανία και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της...
9ης Απριλίου για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ένα αποτέλεσμα άκρως κολακευτικό για τη γηπεδούχο Μάλαγα, που είδε τους παίκτες της Ντόρτμουντ να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.
Η Μάλαγα μπορεί να μην κέρδισε, αλλά δεν δέχθηκε γκολ εντός έδρας κι αυτό, ίσως αποδειχθεί, καθοριστικό στη ρεβάνς. Από την άλλη η πρωταθλήτρια Γερμανίας, κράτησε το αήττητο στο Champions League, αλλά παράλληλα δεν πέτυχε γκολ μόλις στο τρίτο φετινό της παιχνίδι, σε σύνολο 40 αγώνων. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Στουτγκάρδη (0-0) και η ήττα από την Μπάγερν (1-0) στο γερμανικό πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο, όπου το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό, ο τερματοφύλακας της Μάλαγα, Καμπαγέρο, πάντα είχε απαντήσεις στις επιθετικές επιλογές των παικτών της Ντόρτμουντ.
Ο Λεβαντόφσκι (14' 47΄), ο Γκέτσε (16', 65'), ο Ρόις (25') και ο Κελ (45') απέτυχαν να κερδίσουν τον Αργεντινό τερματοφύλακα της Μάλαγα, που με τη σειρά της έψαξε κυρίως από τις στημένες φάσεις, για να φανεί απειλητικοί. Και σε μια από αυτές, στο 43', ο Βάιντερφελερ, απέκρουσε την κεφαλιά του Γουέλινγκτον. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Μάλαγα απείλησε μόνο με το μακρινό σουτ από το Ίσκο (65') κι όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο οι δύο αντίπαλοι κοιτούσαν πώς να μη δεχθούν γκολ.
Η «σταχτοπούτα» Μάλαγα θα παλέψει για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League στη Γερμανία, με δύο βασικές απουσίες. Οι Γουέλινγκοτν και Ιτούρα αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα και χάνουν τον επαναληπτικό.

ΜΑΛΑΓΑ (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Ντεμικέλις, Γουέλινγκτον, Γκάμεζ, Αντούνες, Χοακίν, Τουλαλάν, Μπαπτίστα (76' Σάντα Κρουζ), Ιτούρα, Ισκο (87'Ντούντα) , Σαβιόλα (67' Πορτίγιο).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Κλοπ): Βάιντερφελερ, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Φελίπε Σαντάνα, Σμέλτσερ, Κελ (80' Μπέντερ), Γκουντόγκαν, Γκέτσε (90' Κιρχ), Ρόις (69' Σίεμπερ), Γκρόσγκροϊτς, Λεβαντόφσκι.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: