ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αυτοί είναι όλοι οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι. Λίστα με ονόματα

Τη λίστα με τα ονόματα των 229 επιόρκων δημοσίων υπαλλήλων δημοσίευσε την Παρασκευή η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Η λίστα παραδόθηκε από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή στον Αντώνη Μανιτάκη και περιέρχει τους επίορκους υπαλλήλους οι οποίοι διώκονται ποινικά για βαριά κακουργήματα.

Περιλαμβάνει προκλητικές περιπτώσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι διώκονται ακόμη και για ασέλγεια σε ανήλικα και αναμένεται να καθίσουν στα εδώλια των Κακουργιοδικείων της χώρας, χωρίς όμως να έχουν υποστεί την παραμικρή πειθαρχική δίωξη και μάλιστα συνεχίζουν ακόμα να πληρώνονται από το ελληνικό Δημόσιο.

Έκλεψαν, πλαστογράφησαν, σύστησαν συμμορίες, δωροδοκήθηκαν, αποπλάνησαν ανήλικα, διώκονται για κακουργήματα και παρόλα αυτά πληρώνονται ακόμα από το ελληνικό Δημόσιο….

Παρακάτω θα δείτε τη λίστα Ρακιντζή με τις 229 περιπτώσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι διώκονται ποινικά, λίστα που εστάλη από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη.

Δείτε τη λίστα με τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους:


fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Polykarpos είπε...

Αυγούστου 15, 2013 στις 11:00 μμ
Επίορκος:

Αυτός που καταπατεί, που αθετεί τον όρκο του ΣΥΝ.ψεύδορκος…ειδικο…αυτός που έχει προδώσει την πατρίδα του, καταπατώντας τον όρκο που έδωσε να την υπηρετεί…ΣΥΝ.προδότης…..!!!!!

Το Θέατρο των «επίορκων» σαν αλλοθι αναδεικνύει τη μεγάλη μαύρη αλήθεια για το πολιτικό σύστημα.
Οι «επίορκοι» δεν έγιναν επίορκοι από μόνοι τους…. επειδή κάποια μέρα ξύπνησαν και είπαν «σήμερα θα τ’ αρπάξω».
Οι πραγματικοί επίορκοι ειναι οι πολιτικοί οι οποίοι τους διόριζαν και τους προστατεύουν ωστε να μην απολυθούν. Αυτή η αμφίδρομη σχέση μεταξύ διορίζοντος και διοριζομένου…προστάτη και προστατευομένου εχει παγιωθεί και δημιουργεί μία (μαφιόζικου τύπου) συνύπαρξη η οποία εκπέμπει στρεβλότητα και στρεβλώνει την Ελληνική Κοινωνία – Ελληνική Πολιτεία.
Η στρέβλωση αυτή δημιουργεί και οικονομικά προβλήματα στην Πολιτεία.

Η ανισότητα στις αμοιβές διοριζόντων και διοριζομένων δημιουργεί και μία αμφίδρομη εξάρτηση – υποτέλεια η οποία εν τέλει παγίως βλάπτει το Κοινωνικό σύνολο..Ο ασθενέστερος πάντως σε αυτή την παράξενη σχέση ειναι ο εργαζόμενος, ο δε διορίζων έχει όλη την Νομική ευθύνη ως διατάσσων.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα που τους καθοδηγούσαν ευθέως στην διάπραξη παράνομων πράξεων είτε για οικονομικούς λόγους είτε για πολιτικούς λόγους, είτε και τους δυο μαζί, μετατρέποντας τους τοιουτοτρόπως σε……….. παιδιά για βρώμικες δουλειές…

Το να έρχονται λοιπόν σήμερα μετά απο δεκαετίες οι Δήμαρχοι – Υπερνομάρχες – Περιφερειάρχες – Υφυπουργοί – Υπουργοί και να παριστάνουν τις «αθώες περιστερές» είναι υποκριτικό.
Τάζουν δήθεν υποστήριξη στους υπαλλήλους τους αλλά αν πραγματικά το εννοούσαν θα έπρεπε εδώ και τρία χρόνια να έχουν δείξει την πόρτα της εξόδου αυτοβούλως στους υπαλλήλους εκείνους που ξέρουν πολύ καλά πως είναι «λαδιάρηδες» και πως «τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι»…..διατηρώντας τους ευσυνείδητους υπαλλήλους στη θέση τους.

Προτάσεις θεραπείας

Πλήρης αξιοκρατία στο Δημόσιο.

Οχι μόνο μέσω ΑΣΕΠ προσλήψεις, αλλά παρουσίαση όλων των τυπικών και ουσιαστικών κυρίως προσόντων.

Αξιολόγηση του αιτούντος οχι με κριτήρια τα πτυχία του ή την βαθμολογία του, αλλά με βάση τη συγκεκριμένη επαγγελματική εμπειρία και την ικανότητα για συγκεκριμένο παραγωγικό έργο που ζητάει η πολιτεία στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Γιώργος Παρασχάκης

Πολύκαρπος Μαρκαράς

http://kyameftopedioareos.blogspot.com