ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ!!! (VIDEO)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ.
Δείτε φωτογραφίες...

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Κιβωτού και κυρίως του Αθλητικού Συλλόγου «Αλιάκμων» έγινε πραγματικότητα με την ολοκλήρωση του γηπέδου.
Το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια από τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Ο κ. Κουπτσίδης ευχαρίστησε τους δυο προηγούμενους δημάρχους του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ηρακλεωτών, τον κ. Σταμπουλίδη και τον κ. Καραγιάννη, αφού οι εργασίες είχαν ξεκινήσει με δικές τους ενέργειες και τόνισε πως «…τον Σεπτέμβριο θα είμαστε πανέτοιμοι ολοκληρώνοντας κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού και τις λίγες εργασίες που έχουν απομείνει».

Αμέσως μετά τα εγκαίνια ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Αλιάκμων Κιβωτού» και «Παλαλιακού», πρόκειται για ομάδα που απαρτίζεται από Ποντίους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Παρχαρίδης, Γιώργος και Λάζος Ιωαννίδης, Γιώργος Σοφιανίδης, Μπάμπης Ιορδανίδης, Μακούλης Ταχουρίδης. 

Για την ιστορία το σκορ διαμορφώθηκε στο 6 – 6 ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι 5 – 4 υπέρ του «Αλιάκμων». Για όσο διάστημα σκόραραν στα πέναλτι οι παίκτες,  το αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί στο 4 – 4 ενώ στη συνέχεια σκόραραν οι Πρόεδροι των ομάδων οι οποίοι και καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Τέλος ο Α.Σ. Αλιάκμων Κιβωτού παρέθεσε γεύμα στους προσκεκλημένους, ευχαριστώντας ιδιαίτερα το Δήμαρχο, Δημοσθένη Κουπτσίδη.























Δείτε περισσότερα...
facebook.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: