ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πέθανε ο ηθοποιός Αντρέας Ντούζος!!!

Νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας...
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ο αγαπημένος ηθοποιός Αντρέας Ντούζος. Ο ηθοποιός με το πάντα ζωγραφισμένο το χαμόγελο στο πρόσωπο του… αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ...διάφορα σοβαρά προβλήματα υγείας και κάποια στιγμή νοσηλευτεί σε Κλινική Βραχείας Νοσηλείας. 

Μόνο που τον περασμένο Φεβρουάριο ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα… έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.
Οι γιατροί διαπίστωσαν πώς είχε πάθει αιμάτωμα και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. 
επιβάρυνε τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό του και από εκεί και πέρα νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής.​

Ο Αντρέας Ντούζος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου 1936. Σπούδασε ηθοποιός στη Σχολή Τάκη Μουζενίδη και από τότε συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, κυρίως τη δεκαετία του '60.
Θεωρήθηκε ως ζεν πρεμιέ της εποχής. Απέκτησε δύο παιδιά, τον Στηβ και την Τέτα, τα οποία ακολούθησαν και αυτά για ένα διάστημα, με σημαντική επιτυχία, το επάγγελμα του ηθοποιού. Από το 1967 και για 13 χρόνια έμεινε με την οικογένεια του στην Αμερική όπου σπούδασε σκηνοθεσία.

Υπήρξε για αρκετό καιρό επιχειρηματίας του θεάτρου Μπρόντγουεϊ στην οδό Αγίου Μελετίου στην Κυψέλη, το οποίο αναγκάστηκε να παραχωρήσει στην ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπισε.
Ο ηθοποιός συμμετείχε ως guest star στις τηλεοπτικές σειρές "Κωνσταντίνου και Ελένης" και "Άκρως Οικογενειακόν". Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία "Μια μέρα τη νύχτα" (2001).​

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: