ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το αντίο του Αλεξ Φέργκιουσον (video)

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε στο «Ολντ Τράφορντ» ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν στη λήξη του αποχαιρετιστήριου αγώνα του ως προπονητής μπροστά στο κοινό της ομάδας του, μίλησε στους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ και...
κάτω από έντονη βροχή, τους έκανε να δακρύσουν, λέγοντας ότι «μαζί σας έζησα την φανταστικότερη εμπειρία της ζωής μου».
Ιστορικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο Μάντσεστερ, καθώς ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον πάτησε για τελευταία φορά το χορτάρι του γηπέδου ως προπονητής της Γιουνάιτεντ, για τον αγώνα με τη Σουόνσι.

Περίπου 70.000 φίλοι των πρωταθλητών Αγγλίας αποχαιρέτησαν τον προπονητή-θρύλο που ανέλαβε την ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» τον Νοέμβριο του 1986 και φεύγει έχοντας εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη του συλλόγου με 38 κύπελλα!
Εμφανώς συγκινημένος, ο 71χρονος Σκοτσέζος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να ανταποδίδει το παρατεταμένο χειροκρότημα που δονούσε το «Θέατρο των Ονείρων» για πολύ ώρα, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο.


Ο Φέργκιουσον θα καθήσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Γιουνάιτεντ την επόμενη Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, στο εκτός έδας ματς με τη Γουέστ Μπρομ και θα συμπληρώσει «στρογγυλά» 1.500 παιχνίδια ως τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.
Ο σημερινός αγώνας δεν είχε βαθμολογική σημασία και ολοκληρώθηκε 2-1 με τον Ρίο Φέρντιναντ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 87'. Το σκορ είχε ανοίξει ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες για τους γηπεδούχους και ισοφάρισε ο παίκτης-αποκάλυψη της εφετινής Πρέμιερ Λιγκ, ο Ισπανός Μίτσου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: