ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή!!!

Kαύσωνας!!!
Καυτή προβλέπεται η Κυριακή καθώς ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 37 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα...

βόρεια ορεινά θα σημειωθούν νεφώσεις και μπορεί να βρέξει τοπικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά και πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και πιθανότητα πρόσκαιρης μπόρας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα και πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγη συννεφιά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: