ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων» για το σεξουαλικό σκάνδαλο του Γουίνερ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Άντονι Γουίνερ, αναγκάστηκε να παραιτηθεί πριν από λίγα χρόνια καθώς αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε διαδικτυακές σχέσεις με έξι γυναίκες, εκ των οποίων μία...
17χρονη, παρότι ήταν παντρεμένος με το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον, Χιούμα Αμπεντιν.

Ο πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο συμμετάσχει στην εκστρατεία για την εκλογή δημάρχου της Νέας Υόρκης και προσπαθεί να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα.

Στο προεκλογικό του σποτ ο Γουίνερ εμφανίζεται να κάνει βόλτα στην πόλη που μεγάλωσε, δηλώνοντας πως θα αγωνιστεί για αυτή καθότι ο ίδιος όπως πολλοί Νεουορκέζοι «αγωνίστηκαν πολύ, εργάστηκαν σκληρά και έφτασαν στη μεσαία τάξη για να δώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους».

Φυσικά ο «άτακτος» πολιτικός δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, περιοδικό της Νέας Υόρκης αποκαλύπτει πως ο Γουίνερ δεν είχε μόνο τις παραπάνω διαδικτυακές σχέσεις, αλλά είχε πολλές περισσότερες και, μάλιστα, με το ψευδώνυμο «Carlos Danger».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού, μία γυναίκα, η οποία φέρεται να διατηρούσε εξάμηνη σχέση με τον Γουίνερ αφότου παραιτήθηκε, έδωσε στη δημοσιότητα τα πικάντικα τιτιβίσματα του πολιτικού άνδρα που αντάλλαζαν σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Είχαν σχέση για έξι μήνες και εκείνη πίστευε ότι ήταν πραγματικός έρωτας.

Η σχέση βασίστηκε στις ανταλλαγές μηνυμάτων του Γουίνερ στη γυναίκα με σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως και σεξουαλικού τύπου φωτογραφίες.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι ο Αντονι Γουίνερ χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο πιστεύοντας ότι έτσι θα προστατευόταν όταν έστελνε φωτογραφίες με το μόριό του μέσω Yahoo», αναφέρει ανώνυμη πηγή.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: