ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Αυτό είναι το πιο χλιδάτο αεροσκάφος στον κόσμο!! Δείτε το...

Λατρεύετε την πολυτέλεια του ταξιδιού στην business class, αλλά απεχθάνεστε να τη μοιράζεστε με άλλους. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν και τέτοια προβλήματα. Για εκείνους λοιπόν, η Emirates έχει το...
απόλυτο αεροσκάφος. Ενα Aisbus319 που χαρακτηρίζεται το... κόσμημα των αιθέρων και διατίθεται αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση σε επίδοξους κροίσους.

Πρόκειται για την απόλυτη πολυτέλεια στους αιθέρες. Χωρισμένο σε δύο μέρη, το μπροστινό του είναι τραπεζαρία και σαλόνι, με καναπέδες και τεράστιες οθόνες τηλεόρασης. Το υπόλοιπο τμήμα του αεροσκάφους έχει διαμορφωθεί σε δέκα σουίτες, με τηλεόραση, υποδομές για τηλεδιάσκεψη και σύνδεση ίντερνετ υψηλής ταχύτητας.
Μάλιστα οι τυχεροί επιβάτες μπορούν αν θέλουν να «φρεσκαριστούν» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, στις ντουζιέρες με θερμαινόμενο πάτωμα που έχει το Airbus. Η συγκεκριμένη υπηρεσία της Emirates απευθύνεται σε εκείνους που είναι μεν προνομιούχοι, αλλά δεν διαθέτουν ακόμη ιδιωτικό τζετ, ενώ μπορεί να διατεθεί και σε εταιρείες για τα στελέχη της.
Και επειδή ο πελάτης, ιδιαίτερα μάλιστα αυτής της κατηγορίας, έχει πάντα δίκιο, γίνονται προσαρμογές κατά περίπτωση. Για παράδειγμα, τοποθετείται στρογγυλό τραπέζι αλλά και καραόκε, όταν «κλείσει» το αεροσκάφος κάποιος Ασιάτης.






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: