ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Λίγες νεφώσεις, λίγες βροχές σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά στη Δυτική Ελλάδα θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες βροχές ή καταιγίδες στο Κεντρικό Ιόνιο και πιθανόν σε ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου, αναμένονται για... σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία, σε μικρή περαιτέρω πτώση, θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τη μέγιστη στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη να φτάνει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα βόρεια μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Αναλυτικότερα:
Αττική
Παροδικές νεφώσεις κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες προβλέπονται για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Μακεδονία, Θράκη
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα νότια και πιθανόν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά δυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός. Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη, Κυκλάδες
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: