ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Και το βιβλίο παίζει… στη ΔΕΘ

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας
στη ΔΕΘ 2013
7 -15 Σεπτεμβρίου

Πόλος έλξης βιβλιόφιλων, συγγραφέων και εκδοτών αναμένεται να γίνει η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της διοργάνωσης «Bazaar ΔΕΘ 2013». Το Bazaar του βιβλίου το διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο της...
78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο ΣΕΚΒΕ αξιοποιώντας τον πιο ιστορικό εκθεσιακό θεσμό της χώρας ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλα πλήθη επισκεπτών, φέρνει σε επαφή τον κόσμο του βιβλίο με το ευρύ αναγνωστικό κοινό.
Το Bazaar Βιβλίου θα λειτουργεί σε μια έκταση 1200 τ.μ., τις ήμερες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης 7 – 15 Σεπτεμβρίου 2013, στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ – HELEXPO.
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να διαλέξουν από ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις , επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν βιβλία από ο,50 ευρώ. Η συμμετοχή των εκδοτών από όλη την Ελλάδα στο Παζάρι είναι σημαντική και τα βιβλία πολύ αξιόλογα.
Το Bazaar, στο οποίο θα υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών θα λειτουργεί καθημερινά 4 το απόγευμα έως 10 το βράδυ ενώ τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, αναφερόμενος στη διοργάνωση τονίζει χαρακτηριστικά:
« Η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός που έχει φιλοξενήσει και αναδείξει καινοτομίες, στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό εδώ και περίπου 90 χρόνια. Είναι το βήμα νέων ιδεών και πρωτοβουλιών. Πιστεύουμε ότι οι επισκέπτες της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, μεγάλο κομμάτι από τους οποίους είναι και βιβλιόφιλοι, θα τιμήσουν με την παρουσία τους το BAZAAR ΔΕΘ 2013 εκμεταλλευόμενοι και τις χαμηλές τιμές σε πολύ αξιόλογα βιβλία που τους προσφέρουμε.»


BAZAAR ΔΕΘ 2013
Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο
Τη νέα δράση «Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο» του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Bazaar ΔΕΘ 2013», ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης κατά τη διάρκεια της φιλικής ενημερωτικής συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ, χώρο λειτουργίας του Bazaar. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πρόκειται για ενίσχυση ή δημιουργία σχολικής βιβλιοθήκης αφού δίνεται η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, μαθητές ή ακόμα και γονείς που θα επισκεφτούν το «Bazaar ΔΕΘ 2013» να βάλουν σε μια κληρωτίδα το όνομα του σχολείου τους και τo Σάββατο, μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της έκθεσης, θα γίνει η κλήρωση και το σχολείο που θα κληρωθεί θα κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη.»

Ο κ. Μπαρμπουνάκης επίσης ξενάγησε τους δημοσιογράφους στο καλαίσθητο περίπτερο 4, σε έναν χώρο 1500 τμ, με 500.000 τόμους βιβλίων από 150 εκδοτικούς οίκους από όλη την Ελλάδα.
Αναφορικά με την νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου να διοργανώσει για πρώτη φορά Γιορτή Βιβλίου κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ΔΕΘ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Το βιβλίο παίζει καλά… στη ΔΕΘ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου που αποδεικνύει ότι η φετινή μας πρωτοβουλία θα δικαιωθεί και θα έχει διάρκεια. Στο καλαίσθητο περίπτερο 4 οι βιβλιόφιλοι μπορούν να βρουν τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ προσιτές τιμές. Αισιοδοξούμε ότι τις επόμενες μέρες η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη. Το βιβλίο και η διαχρονική του αξία αποδεικνύονται το μεγάλου ατού της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 4 το απόγευμα έως 10 το βράδυ
Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: