ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στον έρωτα όλα επιτρέπονται αλλά αυτό παραπάει...



Η γνωριμία του σαραντάχρονου Αμερικανού στρατιώτη Charles Pontiero με την 29χρονη Maria από τη Βρετανία του άλλαξε τη ζωή κυριολεκτικά.
Κι αυτό γιατί,... για να ζήσει με την αγαπημένη του, που είναι ομοφυλόφιλη, ο Charles άλλαξε φύλο κι έγινε Alessia, παράτησε το στρατό για να κάνει καριέρα στην υποκριτική και μετακόμισε στο Coventry όπου και ζει με την αγαπημένη της.
Προς το παρόν ο 40χρονος έχει αλλάξει φύλο μόνο στο όνομα, καθώς ακόμα συγκεντρώνει τα χρήματα που θα χρειαστεί για να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου και ζει ως μία κανονική γυναίκα στο πλευρό της αγαπημένης της.
Η Alessia λέει πως είναι πλέον αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να ζήσει τη ζωή της ως γυναίκα στη Βρετανία, γιατί εκεί είναι πιο εύκολο να αλλάξει φύλο σε σχέση με τις ΗΠΑ.
Η Alessia, που γεννήθηκε στη Νότια Ντακότα, υπηρέτησε για περισσότερα από 15 χρόνια στον αμερικανικό στρατό ως ειδικός όπλων και εκρηκτικών, στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή και τη Σομαλία.
Ο πρώην άντρας παραδέχεται πως από τότε που επέλεξε να ζήσει ως ξανθιά transsexual, έχει δεχθεί από χλεύη ως και επιθέσεις στο δρόμο. 

Επιμένει ωστόσο πως πάντα ήξερε πως έπρεπε να ζει ως γυναίκα και πως από παιδί είχε αυξημένα οιστρογόνα.

symvolinews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: