ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Άγριο ξύλο στο παρκέ! Στα χέρια «πιάστηκαν» Διαμαντίδης - Μπατής!!! (video)

Στα χέρια «πιάστηκαν» ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού κι ο γκαρντ του Πανιωνίου,Μάριος Μπατής και τα... γαλλικά που αντάλλαξαν καταγράφηκαν από...
τις τηλεοπτικές κάμερες.

Τα τελευταία χρόνια τους δυο παίκτες φαίνεται να χωρίζει μία ιδιότυπη βεντέτα και συχνά η αντιπαλότητά τους δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο 33χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης κι ο Μάριος Μπατής έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες κατά το παρελθόν.

Αυτή τη φορά και ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου της τρίτης και τελευταίας αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Μελίνα Μερκούρη» για το 3ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο, οι δύο παίκτες δεν έμειναν μόνο στα λόγια αλλά πιάστηκαν και στα χέρια.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της δεύτερης περιόδου ο παίκτης του Πανιωνίου χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ο οποίος, βλέποντάς τον να δυσανασχετεί, του χτύπησε με την μπάλα τα χέρια, για να αρχίσουν τα... γαλλικά. Μετά τις ελεύθερες βολές ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τον Διαμαντίδη να ανταλλάσει βαριά όγια με τον αντίπαλό του, εκείνος απάντησε, άρχισαν τα σπρωξίματα κι εν τέλει ο παίχτης του Παναθηναϊκού τον έσπρωξε στην μπασκέτα.

Ευτυχώς η άμεση αντίδραση των ψυχραιμότερων με πρώτο και... γρηγορότερο τον Στεφάν Λάσμε ήταν άμεση κι όλα έληξαν εκεί και τους δύο παίχτες να αποβάλλονται για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο...

Diamantidis_Mpatis από martelis

DailyGoal.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: