ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Θύμα ομαδικού βιασμού 14χρονη μετά από παραβίαση του λογαριασμού της στο Facebook

Τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν στην Μολφέτα της Ιταλίας, κοντά στο Μπάρι, με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού μιας 14χρονης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο...
τέλος Απριλίου του 2012 σε ένα υπαίθριο αμφιθέατρο, όπου το κορίτσι δέχθηκε επίθεση από δέκα νεαρούς, ηλικίας 18 έως 24 ετών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό SkyTg24, όλα ξεκίνησαν όταν ένας συνομίλικος της 14χρονης, παραβίασε το προφίλ της στο Facebook, αναρτώντας μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ήταν «διαθέσιμη σε όλους».

Τότε, η παρέα των νεαρών προσέγγισε την ανήλικη και κατάφερε κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να την παρασύρει στο αμφιθέατρο. Εκεί, της επιτέθηκαν και πέντε από τους αυτούς την βίασαν με τη σειρά.

Το κορίτσι δεν κατήγγειλε το βιασμό, καθώς δεχόταν συνεχώς απειλές και παρενοχλήσεις από τους δράστες και προσπάθησε να τους αποφύγει αλλάζοντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της. Ωστόσο, μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, ο εφιάλτης επέστρεψε.

Έτσι, αποφάσισε να μιλήσει και κατήγγειλε τους βιαστές στην στην αστυνομία. Τρεις από αυτούς ήταν ήδη γνωστοί στις αρχές για ποινικά αδικήματα.

directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: