ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Έκλεψαν αυτοκίνητο από την Κοζάνη και τράκαραν στο Δρέπανο!!!

Xτύπησε με το αυτοκίνητό του προπορευόμενο όχημα το οποίο είχαν κλέψει αλλοδαποί...
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό, για τα δεδομένα της περιοχής, σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (02/11), νωρίς το πρωί, λίγο πιο έξω από το Δρέπανο Κοζάνης. Σύμφωνα με... πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το συμβάν, ένας κάτοικος από τα Λιβερά, που εκείνη την ώρα κινούνταν με το αυτοκίνητό του λίγο πιο έξω από το Δρέπανο, χτύπησε προπορευόμενο όχημα (μάρκας Suzuki 4Χ4), ο οδηγός του οποίου προέβη σε απότομη αναστροφή.

Όμως, προς έκπληξη του κατοίκου από τα Λιβερά Κοζάνης, μετά τη σύγκρουση κι αφού τα δύο αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί, δε συνέβη αυτό που είθισται να ακολουθεί σε αντίστοιχα περιστατικά, όπου οδηγοί και επιβαίνοντες των αυτοκινήτων που εμπλέκονται στο τροχαίο, “κατεβαίνουν” από τα οχήματά τους για να δουν – αρχικά – αν είναι όλοι καλά στη υγεία τους και μετέπειτα για να συζητήσουν και να διαπραγματευτούν το κομμάτι που αφορά σε τυχόν υλικές ζημιές. Λίγο πριν πλησιάσει το δεύτερο όχημα, είδε να βγαίνουν απ’ αυτό, αναστατωμένοι και σε κατάσταση πανικού, τρία άτομα, που δε μιλούσαν την ελληνική γλώσσα και οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν με κατεύθυνση προς το βουνό. 

Ο κάτοικος από τα Λιβερά Κοζάνης, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άντρες της οποίας κατέφτασαν στο σημείο και μέσω των πινακίδων κυκλοφορίας, προέβησαν στον έλεγχο και την αναζήτηση του ιδιοκτήτη του οχήματος μάρκας Suzuki 4Χ4. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο ιδιοκτήτης του οχήματος, εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι του στην Κοζάνη και δεν γνώριζε πως προηγουμένως κάποιοι του είχαν κλέψει το αυτοκίνητo. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τριών δραστών, όμως μέχρι κι αυτή την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί.

kozan.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: