ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Γ' Εθνική: ΠΥΡΣΟΣ - ΚΑΣΤΩΡ 0-0 (9η Αγων.) φωτορεπορτάζ

Πήρε βαθμό και φέτος από τον Πυρσό ο Κάστορας!!!
Πυρσός και Κάστορας έμειναν στη λευκή ισοπαλία σε ένα γήπεδο βούρκο που δυσκόλεψε το έργο των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ελάχιστες οι καλές φάσεις σε ένα μέτριο παιχνίδι που είχε περισσότερο δύναμη παρά τεχνική, ο Πυρσός ήταν...
αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ στο 4', όταν η μπάλα δεν έκανε το χατήρι σε σουτ του Χρήστου Καραγιάννη που είχε κατεύθυνση για τα δίχτυα, αλλά η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Καστοριάς. 

Ο Κάστορας βγήκε στην κόντρα, αλλά ο Τζώτζης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στο 27' την ευκαιρία για να παραμείνει το 0-0 σκορ ημιχρόνου.
Πίεσε με όσες δυνάμεις είχε ο Πυρσός στην επανάληψη, αλλά δεν έφτασε στο γκολ, ωστόσο ο Κάστορας έχασε μεγάλη στιγμή στο 71' να κλέψει τη νίκη, όταν ο Τάσσιος που μπήκε ως αλλαγή νωρίτερα, βρέθηκε απέναντι στον Αλεξίου που σταμάτησε το σουτ που επιχείρησε.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη, Γκαρέλης, Νίκζας (Λάρισας).


Πυρσός (Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Μπόλλος (68’ Ιωαννίδης), Κυριακίδης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης (73’ Κοτζατίσογλου), Κοσμίδης, Γκέτσιος, Καραγιάννης χ., Δούμας, Μπόζιαρης (36’ Ελευθερίου).

Κάστωρ: Κoσμίδης, Καρανάσιος, Τράντας, Δινάδης, Τσούκλης, Μηλιάτης (90' Γκούρλιας), Μπορόζης (69' Τάσσιος), Ιωαννίδης, Τζώτζης, Καλύβας, Αντωνιάδης (84' Παπαθανασίου).
Δείτε όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία εδώ
φωτό από τον αγώνα














































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: