ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Κλέφτης ζήτησε συγνώμη από θύμα του 35 χρόνια αργότερα μέσω Facebook!

Μπορεί να πέρασαν 35 ολόκληρα χρόνια από τότε, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε έναν πρώην κλέφτη από το να ζητήσει συγνώμη από έναν άνδρα που είχε...
πέσει θύμα του στη δεκαετία του '70.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 53χρονοςΜάικλ Γκούντμαν στην εφημερίδα "New York Post", αισθανόταν ενοχές από τον καιρό που είχε κλέψει τον, 52χρονο πλέον, Κλοντ Σοφέλ μέχρι και σήμερα – πράξη, την οποία, ωστόσο, πλήρωσε, καθώς συνελήφθη και καταδικάστηκε.

Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, ωστόσο, ο Γκούντμαν είδε κατά τύχη το όνομα του πρώην θύματός του σε ένα άσχετο σχόλιο στο Facebook και αποφάσισε να του ζητήσει συγνώμη έστω και μέσω του δημοφιλούς ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Γκούντμαν του έστειλε το εξής μήνυμα:
«@ Κλοντ Σοφέλ, Μπορεί να μην το θυμάσαι (ήταν το '76 ή το '77), αλλά ένα απόγευμα, πριν από πολύ καιρό, ανέβαινα τα σκαλιά του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας προσπαθώντας να δείχνω ζόρικος και σε είδα να στέκεσαι στην κορυφή των σκαλιών. Ήρθα προς το μέρος σου και σου έκλεψα την κάρτα επιβίβασής σου για λεωφορεία... Επιτέλους, μπορώ να σου πω ότι ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ που χρειάστηκε να το περάσεις αυτό εκείνη τη μέρα. Εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ, αλλά συνέβη. Όπως είπα, προσπαθούσα να δείχνω ζόρικος για να εντυπωσιάσω κάποιον που δεν πίστευε ότι ανήκα σε συμμορία. Πόσο χαζός ήμουν, ε; Για ακόμα μία φορά σου ζητώ συγνώμη που σου έκλεψα την κάρτα επιβίβασής σου. Συγχώρεσέ με και σε ευχαριστώ που διάβασες αυτό το "παράξενο" και πολύ μεγάλο μήνυμα. Σου εύχομαι ειρήνη και αγάπη, αδελφέ μου...!!!».

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, ο Γκούντμαν, επιδεικνύοντας την ίδια μεγαλοψυχία, απάντησε στο παραπάνω μήνυμα:

«Μάικλ Α. Γκούντμαν, είναι εμφανές ότι σήμερα είσαι "ανώτερος άνθρωπος". Ουάου. Η μνήμη είναι αστείο πράγμα. Τώρα θυμήθηκα κι εγώ το όνομά σου. Δέχομαι τη συγνώμη σου. Έχω αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στο να βοηθάω άλλους ανθρώπους να γίνουν οι άνθρωποι που πάντα ήθελαν να είναι και στιγμές σαν κι αυτή, συνεχίζουν να αναζωπυρώνουν την πίστη μου ότι αυτή η μάχη μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι πολύ επιβραβευτική. Όποιος άνθρωπος καταφέρνει να κάνει ένα βήμα εμπρός για τον εαυτό του, είναι ήρωας στα μάτια μου. Επίτρεψέ μας, λοιπόν, να βάλουμε αυτό το περιστατικό από κοινού εκεί που ανήκει – πίσω μας».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα πάντα με τον Γκούντμαν, ο οποίος είχε κλέψει τον Σοφέλ για να εντυπωσιάσει έναν συμμαθητή του, πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του κάνοντας καλές πράξεις προκειμένου να επανορθώσει και νιώθει ενθουσιασμένος που, επιτέλους, κατάφερε να ζητήσει συγνώμη.

directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: