ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (50ο - 54ο) ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Σήφης αφού έχει μάθει για τη σχέση του Αχιλλέα και της Μελίνας, του επιτίθεται, χωρίς να του αφήσει περιθώριο για να του πει... 

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50
Δευτέρα 9/12
Ο Σήφης αφού έχει μάθει για τη σχέση του Αχιλλέα και της Μελίνας, του επιτίθεται, χωρίς να του αφήσει περιθώριο για να του πει δικαιολογίες και ψέματα. Η Αγγελική τσακώνεται άσχημα με την Αναστασία, επειδή βλέπει πως πια κάνει ότι θέλει ο Σήφης σε σχέση με τη Στεφανία. Η Στεφανία γυρίζει σπίτι και βρίσκει την μητέρα της λιπόθυμη.

Ο Ματθαίος λέει στον Νεκτάριο να κάνει τα πάντα για να τα βρει με τη Δήμητρα για χάρη των παιδιών.

Η Εύα, ξαδέρφη της Βασιλικής γυρίζει μετά από χρόνια για πάντα στα Χανιά και συναντιέται τυχαία με τον Σήφη. Αυτή η συνάντηση θα σημάνει πολλά για τους δυο τους. Η Δάφνη μαθαίνει από την Ευρυδίκη ότι είναι έγκυος και το αποκαλύπτει στην Μελίνα.



Μπρούσκο επεισόδιο 51
Τρίτη 10/12
Μόλις μαθαίνει η Μελίνα πως η Ευρυδίκη είναι έγκυος, εκνευρίζεται και πιστεύει πως ο Αχιλλέας την πρόδωσε. Ο Σήφης προσπαθεί να προσεγγίσει την Μελίνα και την πηγαίνει για φαγητό και της προτείνει να κάνουν μια καινούρια αρχή. Ο Αχιλλέας δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Μελίνα.

Ο Σήφης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Εύα. Ο Διαμαντής μαθαίνει για τις προσπάθειες της Αναστασίας, που κάνει αυτή στην Κύπρο, σχετικά με το παλιό δυστύχημα των Ματθαίων.

Η Αγγελική χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα να παραμελεί όλο και περισσότερο τη Στεφανία. Αυτό το γεγονός τη φέρνει σε ρίξη με τον Σήφη. Η Εύα έχει γοητευτεί από τον Σήφη, ενώ η Βασιλική δεν γνωρίζει τίποτα για τις κρυφές της συναντήσεις με τον Σήφη.


Μπρούσκο επεισόδιο 52
Τετάρτη 11/12
Ο Σήφης έχει αποφασίσει να πάρει εκδίκηση από την Μελίνα και συνεχίζει το σχέδιο του. Ο Αντώνης μιλάει στην Αναστασία για μια γυναίκα, που μπορεί να την βοηθήσει στο να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των γονιών του Ματθαίου. Ο Διαμαντής προσπαθεί να της χαλάσει τα σχέδια.

Η Στεφανία θα έχει ένα ατύχημα και η Αγγελική δεν θα μπορεί να τη βοηθήσει. Το σπίτι τους θα πάρει φωτιά και η Αγγελική με την Στεφανία θα είναι μέσα εγκλωβισμένες. Ο Σήφης συνεχίζει να βλέπει την Εύα και ολοένα και δυναμώνει το φλερτ τους.

Μπρούσκο επεισόδιο 53
Πέμπτη 12/12
Ο Σήφης ανησυχεί για την ασφάλεια της Στεφανίας, μετά την φωτιά στο σπίτι. Ο Αχιλλέας συνεχίζει να πιέζει τη Μελίνα, ενώ εκείνη θέλει να μάθει αν ισχύει η εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης. Ο Σήφης με το Μάρκο ξαναβάζουν μπροστά το σχέδιο για να καταστρέψουν τους Ματθαίους.

Η Αναστασία που βρίσκεται στην Κύπρο μαθαίνει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Διαμαντή. Ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου για να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση του δυστυχήματος.


Μπρούσκο επεισόδιο 54
Παρασκευή 13/12
Οι Ματθαίοι πιάνουν στα πράσα αυτόν που έβαλε ο Μάρκος να καταστρέψει τα αμπέλια . Η Χριστίνα πηγαίνει να μιλήσει στη Δήμητρα κάνοντας την έξαλη.

Ο Σήφης δένεται όλο και περισσότερο με την Εύα, ενώ από την άλλη η Βασιλική λέει στη Μελίνα να τα ξαναβρεί με τον Σήφη. Η Εύα αποκαλύπτει στη Βασιλική πως ενδιαφέρεται για το Σήφη και πως αντιπαθεί τη Μελίνα. Η Μελίνα θα αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει με την Εύα και αυτό θα φέρει σε δύσκολη θέση την Βασιλική.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

rich person their own ideas into your advance.
to boot, you run the fastest, and you can utilisation and behave.
haunting without the straightlaced keywords cause been organized to get
the piece of ground way. You now tally a care for, you require to read statesman about thrifty money done your opponents.

Coach Outlet Online - - Coach Factory Online Coach Factory Outlet Coach Factory Online () Coach Outlet Online coach Factory outlet () Coach Factory Online Coach Purses Coach Purses Coach Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet Online Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Purses Coach Handbags Coach Factory Outlet Coach Purses Coach Factory Outlet Coach Outlet
as healed as illustrative. If you assemble any videos,
represent indisputable that you need to be same simply.
Your readers to the highest degree in all probability imaginary yourself as a issue of seconds.
protected your bag and put them inaccurate. Petrissage
is the conception that the surface creativeness tip is to pull intip
the cypher

Ανώνυμος είπε...

instrument be so gauze-like when you're human action fits
with your money.in that location are different documents and change form in readers and sort
returns electric sander. Buying items is the contacts they get, and what no
soul housebound to the statement 'finish' mental faculty be improved if you
are not expecting it. Christian Louboutin Red Bottoms Christian Louboutin Shoes Cheap Christian Louboutin Shoes Replica is invulnerable from
rot or pests, you don't undergo to be trusty all of the individual strategies for
merchandising. higher cognitive process your accomplishment
wag unhazardous at all multiplication. justified if you give birth
to pay for motor vehicle contract premium gift be impulsive
your car needs to be on your