ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τέρενς Κουίκ: η απίστευτη εξέλιξη της μήνυσης κατά τρόικας

Απίστευτη εξέλιξη είχε η πορεία της μήνυσης κατά της Τρόικας και συγκεκριμένα του Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ, που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, προσωπικά στον... τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, τον Ιανουάριο 2013, προκειμένου να αποσταλεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, πρωτοκολλώντας, ταυτόχρονα, για ενημέρωση και μόνο, αντίγραφο της μήνυσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η μήνυση του Τέρενς Κουίκ «θάφτηκε» στα συρτάρια Ρουπακιώτη, η δε Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το δικό της τυπικό αντίγραφο, το απέστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για να μπει τελικά στο αρχείο!

Αυτά γνωστοποιήθηκαν στον Τέρενς Κουίκ, από τον σημερινό Υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ, αναζητώντας την τύχη της μήνυσής του.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε: «Δεν υποχωρώ και θα συνεχίσω τον αγώνα μέχρις ότου δικαιωθεί ό Ελληνικός λαός.

Σύντομα θα επανακαταθέσω δια του νομικού μου συμβούλου, Πολιτευτή Α’ Αθήνας του Κινήματος Βαγγέλη Παπαγεωργίου, την μήνυσή μου στο Δικαστήριο της Χάγης, αφού ή «πρόθυμη» Ελληνική Κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να κρατά «ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ» για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού και την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που διέρχεται εδώ και χρόνια ή Χώρα μας», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: