ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Άργος: Tο υπόγειο που πνίγηκε η 55χρονη άτυχη γυναίκα (video)

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φωτογραφίες από το υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Χαντζή όπου έμενε η 55χρονη γυναίκα στο Άργος.
H άτυχη γυναίκα σέρβικης καταγωγής βρήκε τραγικό θάνατο όταν...
το σπίτι της πλημμύρισε από την φονική καταιγίδα που έπληξε την περιοχή τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ορμή και η πίεση του νερού ήταν τέτοια, που έσπασε ένα τοιχίο και το νερό εισέβαλε στο υπόγειο διαμέρισμα.

Το θέαμα που αντίκρυσαν οι Πυροσβέστες, ήταν αποτρόπαιο, μιας και με το που άντλησαν τα νερά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος του Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, έκανε έκκληση για βοήθεια στο Άργος, το οποίο τις προηγούμενες ώρες «πνίγηκε» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα, τόνισε πως το Άργος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάνοντας λόγο για εκτεταμένες ζημιές σε όλο το δήμο Άργους-Μυκηνών.

Τρομερές καταστροφές από την κακοκαιρία
Από την κακοκαιρία που άρχισε το απόγευμα της Κυριακής να πλήττει την Πελοπόννησο, οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται το Άργος, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και πλημμύρισαν τους περισσότερους δρόμους και πολλά υπόγεια σπίτια.

Αρκετοί δρόμοι στο ανατολικό τμήμα της πόλης παρέμεναν κλειστοί ενώ η πόλη παρέμεινε αποκομμένη λόγω των πλημμύρων. Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε τουλάχιστον 20 κλήσεις και συνεχίζει το πρωί της Δευτέρας τη μάχη που κράτησε όλη τη νύχτα.

Προβλήματα αναφέρθηκαν και τα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι, ενώ η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, από τους Μύλους προς το Άργος, είναι δύσκολη.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ζημιές και στην περιοχή της Κυνουρίας, όπου για προληπτικούς λόγους με απόφαση των δημάρχων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας κλειστά είναι σήμερα όλα τα σχολεία της επαρχίας.

Το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στον κάμπο του Λεωνιδίου και στην περιοχή Λάκκος, όπου η ισχυρή βροχόπτωση και οι θυελλώδης άνεμοι φούσκωσαν τη θάλασσα και πλημμύρισαν τα περιβόλια και καλλιέργειες κηπευτικών.

Στη Βόρεια Κυνουρία υπάρχουν προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους στα χωριά Αγιος Ανδρέας, Κορακοβούνι και Κούτρουφα, ενώ πέτρες έχουν πέσει και στο δρόμο Τρίπολης - Αστρους. Συνεργεία του δήμου βρίσκονται στα σημεία που έχουν προκληθεί ζημιές και εκτιμάται πως έως το μεσημέρι θα έχουν αποκατασταθεί.

Στην Κυπαρισσία, τα νερά έχουν υποχωρήσει το πρωί της Δευτερας.

Τα φαινόμενα έχουν κοπάσει το πρωί και συνεχίζονται οι αντλήσεις υδάτων, ενώ αναμένεται και ενίσχυση με μηχανικά μέσα από στρατιωτικά μηχανήματα της μονάδας Μηχανικού στο Λουτράκι, ώστε να ενισχύσουν τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας.

Πλημμύρες καταγράφηκαν τη νύχτα τόσο στο Κιάτο, όσο και στην Κόρινθο, από την έντονη βροχόπτωση.
Στο Κιάτο οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς από τα σπίτια τους ξεπέρασαν τις 100 και στη Κόρινθο έφτασαν τις 30, ενώ για αρκετές ώρες θα συνεχιστεί η άντληση των υδάτων.



Star.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: