ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

E. Mελέτη: «Με έχουν ξεσκίσει»!

Η Ελεονώρα έχει περάσει πολλά... Τα εκμυστηρεύεται, άλλωστε, και η ίδια είτε μέσα από το blog της είτε όταν... βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής της. Παθιασμένοι έρωτες, χωρισμοί, άγριες κόντρες στην τηλεόραση...

Ωστόσο ακόμα και σήμερα, ορισμένες φορές νιώθει αδύναμη να φέρει εις πέρας όλες αυτές τις «μάχες» που δίνει καθημερινά. Θα ήθελε να έχει έναν άντρα δίπλα της, που να της δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει τον «πόλεμο».

Η ίδια δηλώνει ερωτευμένη και δεν είναι λίγες οι φορές που το εκφράζει... Αυτό που προσπαθεί να αποφύγει, όμως, είναι τα λάθη του παρελθόντος. Κι όταν μιλάμε για παρελθόν, εννοούμε τη σχέση της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκι, μια σχέση που τη σημάδεψε. Πίστεψε ότι με τον Γιάννη θα ζούσαν για πολλά χρόνια μαζί, αλλά η υπερέκθεση «σκότωσε» τον έρωτά τους. Οι δεκάδες φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους και βόλτες που κοσμούσαν τα εξώφυλλα και τις σελίδες των περιοδικών, καθώς και η υπερβολική προβολή από την τηλεόραση «έδιωξαν» τον Ολιζιέρσκι από την αγκαλιά της Ελεονώρας.

Όλα αυτά, λοιπόν, οδήγησαν την παρουσιάστρια να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας. Δεν έχει σκοπό να ανακοινώσει τη σχέση της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, και το μόνο που τη νοιάζει είναι να προστατέψει το σύντροφο που έχει δίπλα της αλλά και τον εαυτό της.
Εξάλλου, το εξώδικο που έχει στείλει σε όλα τα Μέσα και με το οποίο «απαγορεύει» να παίξουν οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή τα λέει όλα. Δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη, όπως όταν ακόμη είχε σχέση με τον Γιάννη Ολιζιέρσκι. Δεν θέλει να χάσει έναν ακόμη σύντροφο. Κάτι τέτοιο θα την ισοπέδωνε... Τρέμει και μόνο στην ιδέα αυτή...

H Eλεονώρα δεν μπορεί να ξεχάσει τι τράβηξε στο παρελθόν από τις εκπομπές. Με αφορμή την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά και τα μεσημεριανά, η παρουσιάστρια του «Μελέτησέ το» δήλωσε τα εξής:
«Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω με τον Λιάγκα για πρώτη φορά στα χρονικά, στο ότι τα μεσημεριανά όπως τα κάνατε τότε, γιατί έχει δίκιο. Τότε μιλάμε για το απόλυτο ξέσκισμα της σάρκας από τα γεράκια, κοράκια. Δεν χαρίζανε κάστανο, ίσως και γι' αυτό είχανε επιτυχία και συμφωνώ σ' αυτό με τη Φαίη. Παίρνανε ένα πρόσωπο και το ξεσκίζανε από το πρωί έως το βράδυ, αλύπητα, ανελέητα. Έχω κινηθεί νομικά προς όλα τα κανάλια. Μην το πιάσουμε τώρα, γιατί θα λένε ότι κλαίγομαι».
Και δεν δίστασε να πει: «Έχω στείλει στη Φαίη Σκορδά από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόμουν για δύο μήνες σερί, μια γλάστρα και τους είχα γράψει "δεν αντέχω άλλο, δεν υπάρχουν άνθρωποι κακοί, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που υποφέρουν" και το έχω αφήσει εκεί! Φαντάσου, με έναν πατέρα και με μία μάνα που δεν ασχολούνται με αυτά, να παίρνουν οι ίδιοι τον ΑΝΤ1 και να λένε "προστατεύστε το παιδί μας"», ενώ κατέληξε πως θα μπορούσε να ξεσκίσει πολλούς μέσω της μεσημεριανής ζώνης.
kamikaze.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις