ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Κριός
Τα μελλοντικά σας σχέδια θα μοιάζουν άπιαστα σήμερα, ειδικά αν προσπαθήσετε να διατηρήσετε μία λογική προοπτική στη ζωή σας. Το θέμα είναι πως... δεν μπορείτε να βρείτε μία λογική λύση για ένα δίλημμα. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν παραδοθείτε στην ΟΝΕΙΡΑ του σήμερα. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει μέσα από κάθε συναισθηματική αντίσταση που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Ταύρος
Η κοινωνική σας ζωή είναι στα καλύτερά της τώρα, καθώς οι μακροχρόνιοι στόχοι σας υποστηρίζονται από τους φίλους σας. Και πάλι, ίσως υπάρξει μία άβολη παρεξήγηση που μπορεί να αλλάξει μία ευχάριστη κατάσταση σε δυσάρεστη. Βρείτε λίγο χρόνο για να αφομοιώσετε τα γεγονότα προτού υποθέσετε πράγματα που δεν γνωρίζετε. Είναι πιο εύκολο να ανακαλύψετε την ξεκινώντας από την αρχή. Η συμπεριφορά αυτή θα εκτιμηθεί από όλους.

Δίδυμοι
Ίσως απολαύσετε το ρόλο του ντετέκτιβ σήμερα, κάνοντας ερωτήσεις για να ανακαλύψετε χαμένες πληροφορίες. Ωστόσο, ίσως αντιμετωπίσετε ΑΛΗΘΕΙΑ αν τα νέα γεγονότα δεν συμβαδίζουν με αυτά που ήδη γνωρίζετε. Μην πέσετε στην παγίδα και προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα πάντα. Θυμηθείτε πως η μαγεία μπορεί να λάβει χώρα έξω από την πραγματικότητα αν ανοίξετε το μυαλό σας στις απίστευτες πιθανότητες.

Καρκίνος
Το να βασίζεστε στη σταθερότητα κάποιου άλλου μπορεί να είναι γνωστή στρατηγική για εσάς, αλλά μην γείρετε υπερβολικά και χάσετε την ισορροπία σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε το κέντρο βάρους σας σήμερα, ειδικά τη στιγμή που οι άλλοι δεν είναι 100% αξιόπιστοι. Και πάλι, μπορούν να σας προσφέρουν στήριξη σε μία δύσκολη στιγμή. Είναι καλό να είστε ευγνώμων για τους υποστηρικτικούς ανθρώπους στη ζωή σας, αλλά το να εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας σε αυτούς είναι ακόμα καλύτερο.

Λέων
Για να εξερευνήσετε τις άπειρες πιθανότητες στις οποίες οδηγούν τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας, πρέπει να έχετε ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Ακόμα και αν μπείτε στον πειρασμό να υιοθετήσετε επικριτική στάση, το να είστε στενόμυαλοι δεν θα σας βοηθήσει καθώς δεν θα φτάσετε σε κάποιο παραγωγικό σημείο. Αφήστε στην άκρη τους παλιούς κανόνες και τα ανθυγιεινά όρια έτσι ώστε τα συναισθήματά σας να απομακρυνθούν από το φόβο και να πλησιάσουν τον έρωτα.

Παρθένος
Αν και μάλλον θα προσπαθήσετε να λύσετε ένα πρόβλημα σε μία σχέση σήμερα, θα επικεντρωθείτε τόσο πολύ σε αυτό που θα βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος. Σαν Παρθένοι, συχνά χρειάζεται να παλεύετε ενάντια στη τάση σας να ψάχνετε υπερβολικά πολλές πληροφορίες. Τώρα, η ικανότητά σας να επεκτείνετε τη σκέψη σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την υπερβολικά σοβαρή αυτή συμπεριφορά. Να θυμάστε πως μπορείτε να χαλαρώσετε χωρίς να αγνοείτε τα σημαντικά. Λίγο χιούμορ είναι το μόνο που χρειάζεστε για να σπάσετε το πάγο.

Ζυγός
Αν και θα είστε έντονα ρεαλιστές σήμερα, κάτι αναπάντεχο θα συμβεί το οποίο δεν θα μπορείτε να το ελέγξετε. Ακόμα και αν νιώσετε πως βρίσκεστε στα χέρια της μοίρας, να θυμάστε πως η συμπεριφορά σας μπορεί να αλλάξει το μονοπάτι που βαδίζετε. Μην βασιστείτε στο ένστικτό σας καθώς οι δυνατές επιθυμίες θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμο. Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Οραματιστείτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να επανακτήσετε τη δύναμή σας.

Σκορπιός
Η αισιοδοξία σας θα βγει στην επιφάνεια σήμερα, καθώς οι στόχοι σας θα είναι ξεκάθαρα καθορισμένοι. Ίσως επίσης απολαύσετε τη μεταβίβαση των απίθανων πιθανοτήτων που βλέπετε μπροστά σας. Ωστόσο, να θυμάστε πως η φαντασία σας μπορεί να οργιάζει, για αυτό μην οριστικοποιήσετε κάποιο σχέδιο αν δεν βρείτε πρώτα όλα τα γεγονότα. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά αν βυθιστείτε στα ΜΟΙΡΑ σας και απολαύσετε τη διαδρομή.

Τοξότης
Αν και θα έχετε κάποια πράγματα να κάνετε στο σπίτι, θα ωφεληθείτε από μία πνευματική απόδραση. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να βγείτε και να επικοινωνήσετε με τη φύση ή με τον ανώτερό σας εαυτό, τουλάχιστον προσπαθήστε να ακούσετε κάποιον που μιλά πραγματικά στη καρδιά σας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεσμευτείτε σήμερα να μάθετε κάτι που αξίζει. Η ενέργεια ρέει εκεί που τραβιέται η προσοχή σας.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να φτιάξετε ένα αρκετά γερό σχέδιο, για αυτό μην φοβηθείτε να ζητήσετε από κάποιον να δουλέψει μαζί σας. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε τα πράγματα να μπουν στη τελική τους θέση. Όπως και να έχει, να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο λογικοί και μεθοδικοί στις επικοινωνίες σας σήμερα. Μην συμβιβαστείτε με λιγότερο από το 100% αυτών που μπορείτε να καταφέρετε. Ευτυχώς, η παθιασμένη αυτοπεποίθησή σας καθώς και ο αποδεδειγμένος ανταγωνισμός σας θα ενθαρρύνει τους άλλους να σας ακολουθήσουν.

Υδροχόος
Ίσως νιώθετε πως η ερωτική σας ζωή έρχεται δεύτερη, αλλά μην σπαταλήσετε χρόνο ανησυχώντας για αυτό τώρα. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη μέρα σας με το να σκεφτείτε πνευματικούς τομείς της καρδιάς σας, αντί να επικεντρωθείτε στον ρομαντισμό. Σηκώστε την αυτοπεποίθησή σας αλλάζοντας την προσέγγισή σας. Το να νοιάζεστε για τις ανάγκες των άλλων είναι σαν τονωτικό για εσάς.

Ιχθύες
Αν και η διάθεσή σας αλλάζει συνεχώς, τώρα τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερο να τα διαχειριστείτε. Όπως και να έχει θα είστε ακόμα έντονα συναισθηματικοί, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στο ζωδιο σας. Η συμπεριφορά σας τις τελευταίες μέρες, δίνει στους φίλους και συνεργάτες σας τη θέληση να σας αποδεχτούν για αυτό που είστε. Προσπαθήστε για τώρα να παρατηρήσετε τις διαπροσωπικές δυναμικές που σας περιβάλλουν. Είστε έτοιμοι να μάθετε ένα σημαντικό μάθημα για τη καρδιά σας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: