ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Οργιάζουν οι φήμες περί ερωτικής σχέσης πρώην πλανητάρχη με διάσημη ηθοποιό! [φωτο]

Σκάνδαλο έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι νέες φήμες που θέλουν τον "ατακτούλη" πρώην Αμερικανό πρόεδρο... Μπιλ Κλίντον να είχε πολύχρονη ερωτική σχέση με την διάσημη ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, απατώντας για μία ακόμα φορά τη σύζυγό του, Χίλαρι.

Ο... "καπνός" δεν άργησε να φουντώσει μετά τη δημοσίευση ηχητικού ντοκουμέντου, στο οποίο ακούγεται ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ να λέει ότι τον είχε προσεγγίσει ο ίδιος ο Κλίντον ζητώντας του τον αριθμό του τηλεφώνου της Χάρλεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παλαιότερα ερωτικό δεσμό.

Στη συνέχεια, ο Σάιζμορ φέρεται να κανόνισε συνάντηση μεταξύ του πρώην πλανητάρχη και της πανέμορφης ηθοποιού, οι οποίοι δεν άργησαν να συνάψουν δεσμό.

Το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Radar Online, ωστόσο, μέχρι στιγμής, το ερωτικό ειδύλλιο Κλίντον - Χάρλεϊ δεν διασταυρώνεται από πουθενά, ενώ η ίδια η ηθοποιός έσπευσε να αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Twitter το εξής μήνυμα: «Απίστευτα γελοίες είναι οι ιστορίες που ακούγονται για εμένα και τον Μπιλ Κλίντον. Είναι εντελώς αναληθείς. Η υπόθεση θα περάσει στα χέρια των δικηγόρων μου».

Σημειώνεται ότι οι μοναδικές περιπτώσεις κατά τις οποίες Κλίντον και Χάρλεϊ έχουν φωτογραφηθεί μαζί είναι το 2001, όταν και οι δύο έδωσαν το "παρών" σε ένα πάρτι, και το 2005 όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι μασκέ.






directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: