ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η πιθανή εξέλιξη του καιρού μέχρι και τις 25 Μαρτίου !!

Τα προγνωστικά στοιχεία ως τώρα, δείχνουν καλό καιρό σε όλη την Ελλάδα, με αρκετά ωστόσο σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας, μέχρι και...
τις 19 με 20 Μαρτίου περίπου.

Ο καιρός από πλευράς θερμοκρασίας και καιρικών συνθηκών θα θυμίζει Άνοιξη, όχι όμως για πολύ, καθώς από τις 21 με 22 περίπου Μαρτίου και τουλάχιστον ως και τις 25 Μαρτίου, η θερμοκρασία φαίνεται να πέφτει εκ' νέου στην χώρα μας από βορρά προς νότο, ενώ διαφαίνονται και αρκετές βροχές και χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ουσιαστικά θα επικρατεί καιρός για γερά νεύρα, καθώς εκεί που θα καταλαβαίνουμε άνοιξη, ξαφνικά θα χειμωνιάζει...

Συνοπτικά λοιπόν, να περιμένετε καλοκαιρία και ανοιξιάτικο καιρό σε όλη την Ελλάδα, με αρκετά ωστόσο σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας ιδιαίτερα τις βραδινές και πρωινές ώρες, μέσα στο χρονικό διάστημα 13-20 Μαρτίου.

Αν τώρα, επαληθευτούν ως και τις 20 Μαρτίου τα τωρινά προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, τότε θα πρέπει στην χώρα μας μέσα στο χρονικό διάστημα 21-25 Μαρτίου, να επικρατεί χειμωνιάτικος καιρός, με αρκετές βροχές, χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας χώρας, αλλά να έχουμε και αρκετό κρύο.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας τις επόμενες ημέρες, για να μάθετε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα, την πορεία του καιρού ως τις 25 Μαρτίου αλλά και ως τα τέλη του Μαρτίου.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: